Grasshoppers Academy ondersteunt opleiding Informatiemanagement en Multimedia van Thomas More als Partner in Education

20 juni 2019

Dataspecialisten zijn grof wild op de arbeidsmarkt. De studenten Cyber Security Expert en Data Management hebben al zicht op een job nog voor ze hun diploma in handen hebben. Grasshoppers Academy, een toonaangevend bedrijf dat verschillende databedrijven verder helpt, wil de dataspecialisten van de toekomst al tijdens hun opleiding volgen en coachen. Grasshoppers Academy zal de dataopleidingen van Thomas More mee ondersteunen via een officieel partnership met de hogeschool.

Grasshoppers Academy werkt al verschillende jaren samen met een aantal toonaangevende bedrijven die zich specialiseren in data technologieën. Het gaat dan voornamelijk over bedrijven die zich richten naar dataoplossingen en bedrijven die database applicaties op maat maken. Dit voor een brede waaier van gebruikers, variërend van scholen tot bedrijven. Daarnaast werken ze ook samen met bedrijven die zich meer focussen op data integratie. Zij zijn eerder op zoek naar data engineers, die antwoorden zoeken op vragen als: hoe geef ik waarde aan data, hoe begrijp ik data en hoe onderneem ik actie op data? Kortom: ze helpen bedrijven om hun data bruikbaar te maken.

Tuur Hendrickx, managing partner bij iAdvise: “We zijn permanent op zoek naar jonge, gemotiveerde mensen die graag willen leren hoe je data driven webapplicaties met Oracle APEX bouwt.  We werken graag met leergierige mensen met ambitieuze dromen, die respectvol met elkaar omgaan en die samen werken graag combineren met hard genieten. Hiervoor werken we graag samen met Grasshoppers Academy, die opleiding en coaching voorzien voor onze young professionals. Zij bieden ook ondersteuning aan Cyber Security Expert en Data Management, de twee keuzetrajecten van de bacheloropleiding Informatiemanagement en Multimedia van Thomas More.”

Hilde Revyn, opleidingsmanager van Informatiemanagement en Multimedia: “We werden vooral geprikkeld door de slogan van Grasshoppers Academy ‘Vertel ons jouw ambitieuze droom en wij helpen jou om die droom te verwezenlijken.’ Onze dromen zijn duidelijk: onze studenten de beste opleiding aanbieden, onze docenten kansen geven om zich permanent bij te scholen en kansen grijpen om duaal leren mogelijk te maken. We zijn enthousiast dat Grasshoppers Academy onze dromen mee zal helpen waarmaken.”

De samenwerking tussen Grasshoppers Academy en Thomas More past mooi binnen de doelstelling van de hogeschool om het hoger onderwijs nog meer met de bedrijfswereld te verbinden. Regina Vuerinckx: “We zijn voor onze opleidingen permanent op zoek naar ‘Partners in Education’. Dat zijn partnerbedrijven, die mee in de cockpit van onze opleidingen willen zitten om deze toekomstgericht aan te sturen. Die partners in education stellen hun expertise, knowhow en infrastructuur open voor al onze docenten en studenten. We zijn fier en enthousiast om nu ook Grasshoppers Academy aan boord te hebben.”

Meer info?

Concept Partners in Education van Thomas More
Regina Vuerinckx
regina.vuerinckx@thomasmore.be
0476 79 16 13

Grasshoppers Academy
Frederik Vallaeys
frederik.vallaeys@grasshoppers-academy.eu
0473 20 38 03

Grasshopper Academy PIE

Recente persberichten