Dag van de leraar-ontbijt op Campus Vorselaar

03 oktober 2019

Vrijdag 04 oktober | 07.30 tot 09.00 uur

In 1994 heeft de UNESCO 5 oktober uitgeroepen tot de Dag van de leraar. In Vorselaar, hét onderwijsdorp van Vlaanderen laat men dat ook dit jaar niet onopgemerkt voorbijgaan. Alle leerkrachten van kleuter- tot hoger onderwijs die actief zijn op de campus van de Thomas More-hogeschool en het Kardinaal Van Roey-instituut worden vrijdag persoonlijk bedankt voor hun dagelijkse inzet en enthousiasme. Dat gebeurt met verse croissants en een (hart)verwarmend kopje koffie.

World Teachers' Day…

Iedereen vindt het logisch dat elk kind recht heeft op onderwijs. Maar wat is het onderwijs zonder goed opgeleide leerkrachten? Bekwame leraars zijn een garantie voor goed onderwijs en een betere toekomst voor de leerlingen. Om dat kracht bij te zetten en om alle leerkrachten in heel de wereld in de kijker te zetten, heeft de Unesco al in 1994 5 oktober uitgeroepen tot World Teachers’ Day

…een dagje vroeger

De “Dag van de Leraar” valt dit jaar op een zaterdag en dus worden de leerkrachten een dagje vroeger verwend. De docenten van de Lerarenopleiding van Thomas More in Vorselaar en al hun collega’s van het Kardinaal Van Roey-instituut worden vrijdagmorgen verwacht voor een lekker ontbijt.

Praktisch

  • Dag van de leraar-ontbijt
  • Vrijdag 4 oktober 2019, 07.30 tot 09.00 uur
  • Thomas More, Lerarenopleiding, Lepelstraat 2, 2290 Vorselaar