Voedings- en Dieetkunde

Overzicht van de trajecten tot de professionele bachelor Voedings- en Dieetkunde

Jij wil een gezonde levensstijl promoten

In onze consumptiemaatschappij is eten ‘hot’: wat je eet en wat je niet eet en waarom. TV-koks zijn sterren. Supermarkten en delicatessenzaken puilen uit. Uit eten gaan is een geliefkoosd tijdverdrijf. Maar ook de slanke lijn van het supermodel en de body van de topatleet zijn voor velen de max. En iedereen wil rimpelloos honderd jaar oud worden. Er is een wonderdieet, een pilletje, een poeder, een supplement of een toestel voor alles.  Allemaal goed en wel, maar wie ziet door de bomen het bos nog?

Als toekomstig voedings- en dieetdeskundige laat jij je niet leiden door mythes en marketing, maar door de basics: bewezen praktijken en harde feiten.

De opleiding Voedings- en Dieetkunde baseert zich op wetenschappelijke inzichten en harde feiten, gecombineerd met sociale vaardigheden. Je leert creatieve oplossingen bedenken voor voedingsproblemen en hoe je onderbouwd en praktisch haalbaar advies geeft.

Zo word je een expert in de promotie van een gezonde levensstijl en speel je een rol in de preventie en behandeling van ziekte.

Follow us!Facebook

Scroll naar beneden voor meer info

Voor elk wat wils

Professionele bachelor

Voedings- en Dieetkunde

Voltijds (dag)
Professionele bachelor

Voedings- en Dieetkunde (verkort traject)

Voltijds (dag), Avond/Weekend
Professionele bachelor

Voedings- en Dieetkunde (werktraject)

Deeltijds (dag), Avond/Weekend