CPR lessen Campus Lier

Omwille van de ongeziene omstandigheden die momenteel ons land in de greep houden zien we ons genoodzaakt om de CPR – lessen te annuleren. Uit de wetenschap blijkt dat deze epidemie mogelijks nog tot half mei kan duren. In zulke omstandigheden lijkt het ons niet opportuun om verplaatsingen te doen en lessen te volgen in groep. Volgend schooljaar organiseren we deze lessen opnieuw en we hopen jullie daar terug te mogen zien. De uitnodiging hiervoor volgt nog.

Jaarlijks biedt Thomas More, Campus Lier gratis initiatielessen CPR aan. Hiermee geven we leerlingen de kans om te leren hoe ze een leven kunnen redden in een noodsituatie. 

cpr

Voor & door

De lessen zijn bedoeld voor leerlingen van de 3e graad van het secundaironderwijs. Onze laatstejaarsstudenten Bachelor Verpleegkunde zijn opgeleid om deze lessen op maat te geven van de leerlingen en staan onder begeleiding van onze expertdocenten. Samen verzorgen zij deze minicursus en stellen zij ook het nodige materiaal ter beschikking. 

Praktisch

Een les duurt ongeveer drie uur en is vooral praktijkgericht. We werken met groepen van maximum 35 leerlingen per voor- of namiddag. Zij worden in twee opgesplitst zodat we efficiënt en praktijkgericht kunnen werken. Op maandag- en vrijdagnamiddag bestaat er de mogelijkheid tot uitbreiding van het aantal leerlingen tot 50.

Lesperiodes

Hieronder vind je de twee lesperiodes, uitgezonderd feestdagen, waaruit je één of meerdere lesmomenten kan selecteren in functie van jouw klasgroepen.

1e lesperiode

  • Week 25/11/2019
  • Week 2/12/2019
  • Week 9/12/2019

Inschrijven kan tot 21 oktober 2019 (Tip: de inschrijvingen verlopen snel, snelle kiezers hebben de meeste keuze.)

2e lesperiode

Deze reeks is volzet. Je kan je hier niet meer voor inschrijven.

  • Week 27/4/2020
  • Week 4/5/2020
  • Week 11/5/2020
  • Week 18/5/2020
  • Week 25/5/2020

Locatie

Thomas More, Campus Lier
Antwerpsestraat 99
2500 Lier

Bereikbaarheid

Onze campus is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en is op wandelafstand van het treinstation

Inschrijven en verdere info

Inschrijven voor een concrete datum kan via cpr.gzl.kempen@thomasmore.be of + 32 (0)14 56 44 50