Toegepaste Psychologie in verkort programma

Verkort programma tot de opleiding professionele bachelor Toegepaste Psychologie

Locatie: Antwerpen -Campus Sanderus

Je volgt dit jaar een andere opleiding of je behaalt dit jaar een diploma van het hoger onderwijs? Dan kun je nagaan of je in aanmerking komt voor vrijstellingen.

Opgelet | Omwille van curriculumwijzigingen die van start gegaan zijn in academiejaar 2017-2018, zal het verkort programma voor de afstudeerrichting Arbeids- en Organisatiepsychologie gedurende tenminste één academiejaar (2018-2019) on hold worden gezet. Het zal dus niet mogelijk zijn hiervoor in te schrijven. Vrijstellingen kunnen echter wel worden aangevraagd. Het verkort traject binnen de afstudeerrichtingen Klinische Psychologie en Schoolpsychologie en Pedagogische Psychologie blijft wel mogelijk.

Verkorte programma's

Ben je al in het bezit van een diploma in het hoger onderwijs? Werk dan de opleiding Toegepaste Psychologie versneld af, bijvoorbeeld in 2 jaar in plaats van in 3 jaar.

Hieronder vind je de diploma's die in aanmerking komen voor een verkort programma. Je vindt alle info ook onze flyer

Indien je in het bezit bent van een van deze diploma’s hebben we een kopie nodig van je behaalde diploma hoger onderwijs, met stempel van de hogeschool. Je stuurt het op met contactgegevens naar:

Studietrajectbegeleiding – Séan Van den Brande
Thomas More
Molenstraat 8
2018 Antwerpen

Vrijstellingen aanvragen 

Staat jouw diploma niet in de lijst hierboven maar wil je vrijstellingen aanvragen op basis van credits in het hoger onderwijs?

Scroll naar beneden voor meer info
Studie- en studentenbegeleiding
Vragen over verkorte trajecten, deeltijds studeren, zorgcoördinatie …?

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En jij wil natuurlijk de beste keuze maken. Kom daarom ontdekken, twijfelen, vergelijken en beleven tijdens een van onze vele infomomenten! #expectmore

5 september
Woensdag 18u - 21u