Orthopedie in flexibel traject

Professionele bachelor Orthopedie 

Locatie: Geel -Campus Geel

Heb je een diploma Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, Bachelor in de podologie, Bachelor in de ergotherapie of Master in de farmaceutische wetenschappen dan krijg je een vast pakket vrijstellingen. Omwille van de vele uren praktijk en stage is een verkort studietraject niet mogelijk maar het grote pakket vrijstellingen maken wel dat er voldoende ruimte overblijft om werken en studeren te combineren.

Voor andere diploma’s of verworven credits in het hoger onderwijs kan je vrijstellingen aanvragen en wordt een flexibel traject op maat samengesteld.

Ook op basis van relevante werkervaring in orthopedie kan je vrijstellingen aanvragen. Je doorloopt hiervoor de EVC-procedure. Meer info vind je hier.

Wil je je studie combineren met topsport, werk of gezin dan kies je voor een flexibel traject op maat. Samen met je trajectbegeleider stel je een haalbaar programma op, zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen je studie te spreiden over meer dan drie jaar.

Download de folder

Scroll naar beneden voor meer info
Helga Vertommen
Opleidingsmanager
Diane Maes
Zorgcoördinator

Petra Van Lommel

eigenaar Orthovalo

Mijn opleiding orthopedie liet mij toe om het academische te combineren met het creatieve. Voor mij dé perfecte mix voor mijn passie van vandaag.

 

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En jij wil natuurlijk de beste keuze maken. Kom daarom ontdekken, twijfelen, vergelijken en beleven tijdens een van onze vele infomomenten! #expectmore

6 maart
Zaterdag 10u - 14u
24 april
Zaterdag 10u - 14u

Opleiding in beeld

  • In beeld
  • In beeld

    In beeld