Orthopedie in flexibel traject

Verkort traject tot de opleiding professionele bachelor Orthopedie

Locatie: Geel -Campus Geel

Heb je een diploma Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, Bachelor in de podologie, Bachelor in de ergotherapie of Master in de farmaceutische wetenschappen dan krijg je een vast pakket vrijstellingen. Omwille van de vele uren praktijk en stage is een verkort studietraject niet mogelijk maar het grote pakket vrijstellingen maken wel dat er voldoende ruimte overblijft om werken en studeren te combineren.

Voor andere diploma’s of verworven credits in het hoger onderwijs kan je vrijstellingen aanvragen en wordt een flexibel traject op maat samengesteld.

Ook op basis van relevante werkervaring in orthopedie kan je vrijstellingen aanvragen. Je doorloopt hiervoor de EVC-procedure. Meer info vind je hier.

Wil je je studie combineren met topsport, werk of gezin dan kies je voor een flexibel traject op maat. Samen met je trajectbegeleider stel je een haalbaar programma op, zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen je studie te spreiden over meer dan drie jaar.

Scroll naar beneden voor meer info
Helga Vertommen
Opleidingsmanager
Diane Maes
Zorgcoördinator

Andreas Kerckhoven

Ottobock CPO - Technical Sales Prosthetics

De opleiding was voor mij een toegangsticket tot een zeer leuke en uitdagende stiel waarbij mens en techniek hand in hand gaan.

 

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En jij wil natuurlijk de beste keuze maken. Kom daarom ontdekken, twijfelen, vergelijken en beleven tijdens een van onze vele infomomenten! #expectmore

Opleiding in beeld

  • In beeld
  • In beeld

    In beeld