Interieurvormgeving in Open Hoger Onderwijs (OHO)

Alternatieve trajecten tot de opleiding professionele bachelor Interieurvormgeving

Locatie: Mechelen -Campus Lucas Faydherbe

Kan je het studieprogramma van de reguliere dagopleiding niet combineren met je huidige baan of met je gezin? Of ben je er nooit toe gekomen om je belangstelling voor interieur om te zetten in een diploma?

Dan is open hoger onderwijs voor werkstudenten geknipt voor jou.

Waarom Thomas More?

Thomas More is pionier in het open hoger onderwijs in interieurvormgeving (OHO-IV). Het docententeam kan prima inspelen op je vragen over het combineren van werk/studie/gezin/… Je leert van je medestudenten die halfweg het programma staan of hun bachelorproef voorbereiden.

Programma

De opleiding (180 studiepunten) bestaat uit vier opleidingsfases (45 studiepunten). Elke opleidingsfase bestaat uit twee semesters, die je afrondt met een eindproef. Een positieve evaluatie van je eindproef geeft aansluiting op de volgende opleidingsfase. 

Het accent ligt op de praktijk in het vak ‘projectatelier’ waarin je ontwerpen, artistieke communicatie (presentatie) en constructieve communicatie (realisatie) combineert. De theoretische vakken neem je op in begeleide zelfstudie met vaste monitoraatmomenten. Eenmaal per jaar organiseert de opleiding een studie-uitstap met architectuur en design als rode draad.

Wanneer

  • optie dag - 1 dag per week (donderdag 9u-17u30)
  • optie mix - 1 namiddag en avond per week (maandag 13u45-22u15)
  • optie avond - 2 avonden per week (maandag en woensdag 18u30-22u15)

Zo kan je individueel en in eigen tempo – maar onder begeleiding – een volwaardig bachelordiploma behalen.

Voor meer details, de volledige lessentabel en vakinhouden kan je terecht in de programmagids.

Of neem eens een kijkje in het opleidingsschema Interieurvormgeving via Open Hoger Onderwijs (OHO-IV) of volg ons op Facebook - OHO Interieurvormgeving!

Meer weten?

Inschrijven doe je na een intakegesprek, neem hiervoor contact op met Wim Valvekens, opleidingscoördinator interieurvormgeving via Open Hoger Onderwijs (OHO-IV).

Scroll naar beneden voor meer info
Wim Valvekens
Coördinator

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En jij wil natuurlijk de beste keuze maken. Kom daarom ontdekken, twijfelen, vergelijken en beleven tijdens een van onze vele infomomenten! #expectmore

10 maart
Zaterdag 10u - 16u
21 april
Zaterdag 10u - 14u
5 september
Woensdag 18u - 21u