Ergotherapie werktraject

Professionele bachelor van de opleiding professionele bachelor Ergotherapie

Locatie: Geel -Campus Geel

Vanaf academiejaar 2021-22 start Thomas More met een traject voor werkstudenten voor de bacheloropleiding Ergotherapie. Dat wordt een traject met een doordachte mix van on en off campus, met sterke coaching en een levendige community. 

In trajecten voor werkstudenten houden we de contactmomenten beperkt tot een verantwoord minimum en dat op een vast moment in de week. Je komt alleen naar de campus voor praktijk, werkcolleges en intervisie. Persoonlijk contact met ervaren docenten en studenten zoals jij, die ook met één voet in de praktijk staan. Daarnaast studeer je voor een groot stuk op afstand en blijf je online en digitaal verbonden met je opleiding.

De grote lijnen van het werktraject voor Ergotherapie liggen al vast:

  • Het wordt een traject van 3 jaar met telkens 60 studiepunten.
  • We werken met kwartalen, waarbij per 6 weken 4 vakken aan bod komen. 
  • Er is één vaste lesdag per week. Die dag is voor practica, werkcolleges en coaching. 

Wil je al eens proeven van onze opleiding? Dan kan je in academiejaar 2020-21 enkele vakken opnemen die nu ook al een stevig aandeel afstandsonderwijs bevatten. 
 

Scroll naar beneden voor meer info
Ann Reale
Coördinator
Koen Geenen
Opleidingsmanager

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En jij wil natuurlijk de beste keuze maken. Kom daarom ontdekken, twijfelen, vergelijken en beleven tijdens een van onze vele infomomenten! #expectmore

6 maart
Zaterdag 10u - 14u
24 april
Zaterdag 10u - 14u
26 juni
Zaterdag 10u - 14u