Internationale researchjournalistiek

Postgraduaat verbonden aan de opleiding Journalistiek

Locatie: Mechelen -Campus De Ham

De opleiding Internationale researchjournalistiek is een unieke opleiding voor al wie er van droomt om stevige onderzoeksreportages met een internationale dimensie te maken. Je maakt kennis met geavanceerde researchmethodes, krijgt inzicht hoe je een onderzoeksproject zonder kleerscheuren kunt opzetten. Journalisten reiken hulpmiddelen aan om zelfstandig een onderbouwd journalistiek resultaat op poten te zetten.

Deze opleiding wordt georganiseerd in samenwerking met journalismfund.eu. Meer info vind je hier.

Scroll naar beneden voor meer info
Iris De Roover
Opleidingsmanager

Opbouw

 • Doelgroep
 • In de praktijk
 • Studiegeld
 • Doelgroep

  Iedereen met een bachelor- of masterdiploma die zich grondig wil verdiepen in researchjournalistiek. Er worden slechts 25 kandidaten toegelaten.

 • In de praktijk

  De opleiding duurt 1 jaar. De workshops en lezingen vinden plaats op dinsdag- en donderdagavond van 19 uur tot 22 uur aan Thomas More Mechelen, Campus De Ham. Een gedetailleerd programma van het eerste en tweede semester kan je vinden op de website van de opleiding.

  Voor meer details en vakinhouden kan je terecht in de volledige programmagids.

 • Studiegeld

  Kandidaten sturen een motivering met cv naar kristof.polfliet@journalismfund.eu. Daarop volgt een motiveringsgesprek. De inschrijvingsprijs bedraagt 1500 euro.

Alles voor (toekomstige) studenten

Naast opleidingen biedt Thomas More een hele waaier aan extra voorzieningen. Zoek je een kot? Doe je aan topsport? Leef je met een functiebeperking? Heb je het financieel wat moeilijker? ... Ontdek waarmee wij jou kunnen helpen!

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En jij wil natuurlijk de beste keuze maken. Kom daarom ontdekken, twijfelen, vergelijken en beleven tijdens een van onze vele infomomenten! #expectmore

6 maart
Zaterdag 10u - 14u
24 april
Zaterdag 10u - 14u
26 juni
Zaterdag 10u - 14u