Vormingen Logopedie en Audiologie

Navorming

Locatie: Antwerpen -Campus Sanderus

Op zoek naar een vorming als professional of student? Bekijk ons nieuw aanbod 2017-2018 en vind hieronder meteen wat je zoekt. Is je favoriete vorming al volzet? Kijk dan even naar de vooruitblik 2018-2019 voor een voorinschrijving.

Schrijf je hier in voor de vorming Logopedie en Audiologie.

Volg Vormingen Logopedie en Audiologie op Facebook

Scroll naar beneden voor meer info

Programma

 • Leerstoornissen
 • Spraak & Taal
 • Audio
 • Professionalisering
 • Neurogene communicatiestoornissen
 • Vooruitblik

Praktisch

 • Inschrijven
 • KMO-portefeuille
 • Inschrijven

  Inschrijven

  Inschrijven studiedagen, symposia en cursussen

  Inschrijving gebeurt via de inschrijvingsmodule tot 7 dagen voor de startdatum, tenzij anders aangegeven. Betalen gebeurt online via een beveiligd betaalplatform. Na betaling ontvang je een bevestigingsmail.

  Wanneer je als organisatie meerdere personen wil inschrijven, is het noodzakelijk elke deelnemer afzonderlijk te registreren en de betalingsmodaliteiten per persoon af te handelen.

  Studenten krijgen 50% korting voor studiedagen en symposia. Dit geldt echter niet voor cursussen.

  Je kan kosteloos annuleren tot 14 dagen voor de start van de activiteit. Bij annulatie tussen dag 14 en dag 7 voor aanvang betaal je €30 administratiekosten. Annuleer je later of niet, dan is terugbetaling niet mogelijk. Je kan je wel steeds kosteloos laten vervangen door een collega.

  Ook wanneer je de activiteit onderbreekt of stopzet, is er geen terugbetaling van een deel van het inschrijfgeld mogelijk.

  Bij deelname aan een studiedag, symposium of cursus ontvang je een aanwezigheidsattest. 

  Inschrijven postgraduaten

  Inschrijving, na selectie op basis van een gemotiveerd schrijven met CV, gebeurt volgens de procedure.

  Je kan kosteloos annuleren tot voor de start van het postgraduaat. Annuleer je later of niet, dan is terugbetaling niet mogelijk.

  Ook wanneer je het postgraduaat onderbreekt of stopzet, is er geen terugbetaling van een deel van het inschrijfgeld mogelijk.

  Bij slagen krijg je een erkend postgraduaatsgetuigschrift. 

  Voorinschrijving

  Wegens het grote succes van bepaalde vormingen zijn deze na de eerste bekendmaking snel volzet. Via een voorinschrijving geven we jullie als kandidaat deelnemers de mogelijkheid om als eerste op de hoogte gebracht te worden van de volgende editie van de vorming. Deze vormingen verschijnen in de vooruitblik. De voorinschrijving is niet bindend, maar je kan je hier alvast registreren. Je inschrijving is pas definitief na betaling.

  Onvoldoende inschrijvingen of onvoorziene omstandigheden

  Bij onvoldoende inschrijvingen of onvoorziene omstandigheden heeft Thomas More het recht een navormingsactiviteit te annuleren of te verplaatsen. In geval van annulatie brengen we je tijdig op de hoogte via het opgegeven mailadres en betalen we het inschrijvingsgeld terug.

 • KMO-portefeuille

  KMO-portefeuille

  KMO-Portefeuille

  Werk je als zelfstandige? Dan kom je voor vormingsactiviteiten vanaf €100 in aanmerking voor de kmo-portefeuille van de Vlaamse overheid. Dankzij deze subsidie recupereer je tot 40% van het inschrijfgeld (erkenningsnummer DV. O103535). Alle informatie is te vinden op www.kmoportefeuille.be.

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En jij wil natuurlijk de beste keuze maken. Kom daarom ontdekken, twijfelen, vergelijken en beleven tijdens een van onze vele infomomenten! #expectmore

10 maart
Zaterdag 10u - 16u
21 april
Zaterdag 10u - 14u
5 september
Woensdag 18u - 21u