Business Intelligence Fundamentals

Deze kortlopende opleiding geeft u een brede en actuele basiskennis van Business Intelligence. De theorie wordt afgewisseld met praktijkgerichte workshops zodat de opgedane kennis nadien toepasbaar is in de praktijk.

Efficientere beleidsinformatie, snellere rapportering, meer inzicht in verborgen gegevens uit verschillende informatiesystemen.

Managers binnen een organisatie hebben behoefte aan verschillende soorten rapporteringen en types van informatie. Om sneller betere beslissingen te kunnen nemen wordt deze informatie voor elk niveau specifiek gestructureerd en weergegeven. Deze cursus geeft aan de hand van practische voorbeelden een overzicht van de verschillende aspecten die met Business Intelligence verbonden zijn.

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor grote kmo's, bedrijfs- en IT-managers die betrokken zijn bij het opzetten van efficientere beleidsinformatie en rapportering. Het is ook voor diegenen die willen begrijpen wat Business Intelligence allemaal inhoud. Voor medewerkers die snel overzicht willen krijgen over verschillende bedrijfsdomeinen of een betere focus willen in de beleidsondersteuning.

Leerdoel

Praktijkgerichte, algemene en actuele basiskennis over Business Intelligence

Cursusmateriaal

Een online cursus met toelichtingen, een verzameling nuttige links en een handboek over Performance Management.

Programma

  1. Business Intelligence in de organisatie
  2. De Business Intelligence gereedschapskist
  3. Reporting en analytics
  4. Hands-on self service BI
  5. En wat met Big Data?

De opleiding bestaat uit 5 sessies van 3u die in de vroege avond worden gegeven

Kortom

Hoe kan ik inzicht krijgen in mijn beleidsinformatie en sneller toegang tot rapportering en de juiste cijfers? Hoe krijg ik meer inzicht in verborgen gegevens uit verschillende informatiesystemen?

Prijs

750 euro. Voor een tweede gelijktijdige inschrijving van een collega betaalt u 680 euro.
Deze prijs omvat deelname aan de 5 sessies, inclusief leermaterialen. Catering en broodjes lunch worden voorzien.
Op het einde van de cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

betalings- en annulatievoorwaarden