Universiteit Derde Leeftijd

Navorming

Met spijt in het hart laat ik uw weten dat we de opstart van onze Universiteit derde leeftijd academiejaar 2020-2021 zullen uitstellen tot januari 2021. Daar zijn twee redenen voor. Enerzijds is het op dit moment onduidelijk in welke mate de overheid het zal toelaten om grote groepen deelnemers (en voor ons veelal oudere mensen) toe te laten in onze auditoria. Anderzijds moeten we in het najaar alvast voor onze eigen studenten de social distancing regels toepassen, waardoor onze auditoria veel meer bezet zijn en voorlopig dus ook niet beschikbaar voor UDL.
 
De volledige brochure zullen we in het najaar verspreiden. We moeten immers nogal wat lezingen (opnieuw) verplaatsen. Openen doen we op 5 januari 2021 met auteur Ans Vroom, die met haar mooie debuutroman Moederziel zal spreken over hoe familierelaties ons vaak meer bepalen dan we zelf geloven. We voorzien ook klassieke muziek en een openings- en nieuwjaarsreceptie die dag. We programmeren vanaf dan 20 lezingen in een mooie mix van maatschappelijke, wetenschappelijke, historische, filosofische en culturele thema’s die zullen lopen tot 8 juni 2021, telkens op dinsdagnamiddag om 14.15u. Meerbeurtenkaarten blijven geldig tijdens het volgende academiejaar.

Onder het motto “levenslang leren” wil Thomas More haar expertise en deskundigheid in diverse vakgebieden graag met u delen. Universiteit derde leeftijd brengt u een boeiend programma met 25 lezingen door academici en specialisten over historische, actuele en maatschappelijk relevante thema’s.

Scroll naar beneden voor meer info

Praktisch

 • Praktische informatie
 • Praktische informatie

  Praktische informatie

  Tijdstip | Wekelijks op dinsdag van 14.15 u tot 16.45 u

  Locatie | Thomas More, Campus Geel

  Prijs

  • volledige reeks van 25 lezingen: 150 euro
  • 10 lezingen: 65 euro
  • 5 lezingen: 35 euro
  • 1 lezing: 8 euro

  Toegangskaarten kunnen telkens ter plaatse aangekocht worden

  Contact
  Jurgen Basstanie
  Tel. + 32 (0)14 56 23 10
  udl@thomasmore.be

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En jij wil natuurlijk de beste keuze maken. Kom daarom ontdekken, twijfelen, vergelijken en beleven tijdens een van onze vele infomomenten! #expectmore

6 - 1 juli - september
Maandag - Dinsdag 09u - 20u