Welkom bij MoreCare

Leren en ondernemen in gezondheid en zorg @ Thomas More

De nascholingsprogrammatie 2017-2018 van MoreCare staat volledig online. Klik op 'Programma' in het menu-overzicht hieronder om te grasduinen in ons aanbod. Dankzij MoreCare kan je levenslang leren en je blijven ontwikkelen in de opleidingen verpleegkunde en vroedkunde van Thomas More. We bieden op onze drie campussen (Lier, Mechelen en Turnhout) een grote waaier aan vervolgopleidingen en navormingen aan.

Korte opleidingen, vormingsdagen, symposia

Hieronder staan alle opleidingen van MoreCare, onderverdeeld in verschillende thema's. Klik op de links voor meer informatie over de afzonderlijke opleidingen.

Opleiding op maat

Wil je een opleiding op maat van jouw bedrijf of organisatie? Dat kan. In ons overzicht staat al een aanbod dat we helemaal op maat maken voor je organisatie. Andere vragen zijn ook welkom. Neem contact op via: morecare@thomasmore.be

Banaba's en postgraduaten 

Naast de MoreCare-opleidingen kan je ook kiezen voor een banaba of een postgraduaat. Klik hier voor een overzicht van al onze postgraduaten, zoals bijvoorbeeld Palliatieve Zorg.

Wil je graag een persoonlijk gesprek over een van onze banaba's, onze bachelortrajecten voor werkende studenten of onze brugopleidingen, bezoek dan een van onze infoavonden voor verpleegkundigen en vroedvrouwen.

Wij wensen je veel leerplezier aan de campussen Lier, Mechelen, Turnhout van Thomas More!

Scroll naar beneden voor meer info

Praktische informatie

  • Programma
  • Locatie

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En jij wil natuurlijk de beste keuze maken. Kom daarom ontdekken, twijfelen, vergelijken en beleven tijdens een van onze vele infomomenten! #expectmore