Mentorenvorming TMMA - SNOR

van de opleiding navorming MoreCare

Alle sessies zijn volzet, je kan je hiervoor niet meer inschrijven. We organiseren de Mentorenvorming volgend academiejaar opnieuw.

Zowel binnen de HBO5 opleiding als binnen de vernieuwde bacheloropleiding verpleegkunde vormt stage de hoeksteen van het onderwijs. Naast het verwerven van theoretische kennis heeft de student heel veel stage om praktijkervaring op te doen en te leren toepassen van wat er in theorie werd geleerd. Er wordt van hem verwacht dat hij competenties verwerft en kennis, vaardigheden, attitudes en waarden van het verpleegkundig beroep integreert. De stageplaats dient een aantal garanties te bieden naar de opvang en begeleiding van de student: de student dient aanvaard te worden als actieve deelnemer in het zorgproces. Er dient tijd en ruimte te bestaan voor communicatie en feedback.

De stagementor (begeleider van de student op de stageplaats) heeft een cruciaal aandeel bij dit proces. Hij/zij heeft een faciliterende rol bij het leerproces van de student, door te fungeren als modelverpleegkundige. De stagementor coacht de student en reflecteert over diens handelen.

Vanuit Thomas More Mechelen en Sint-Norbertus Duffel bundelen we graag de krachten om tegemoet te komen aan de vraag naar opleiding voor verpleegkundige stagementoren. In het voorjaar van 2018 bieden we een viertal sessies aan met telkens een centraal thema rond stagebegeleiding en mentorschap.

Scroll naar beneden voor meer info

Opbouw

 • Programma
 • Doelgroep

Praktisch

 • Locatie & Prijs
 • Inschrijven
 • Locatie & Prijs

  Locatie & Prijs

  Locatie 

  Thomas More Mechelen 
  Zandpoortvest 60
  2800 Mechelen

  St Norbertus Instituut Duffel
  Rooienberg 23
  2570 Duffel

  Prijs

  Gratis deelname voor stagepartners opleiding, 25 euro/sessie voor externen
  Dranken, handouts & aanwezigheidsattest inbegrepen in het inschrijvingsgeld. Op 20 februari wordt er lunch voorzien voor deelnemers aan beide sessies.

 • Inschrijven

  Inschrijven

  Schrijf je in via dit formulier.

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En jij wil natuurlijk de beste keuze maken. Kom daarom ontdekken, twijfelen, vergelijken en beleven tijdens een van onze vele infomomenten! #expectmore

10 maart
Zaterdag 10u - 16u
21 april
Zaterdag 10u - 14u
5 september
Woensdag 18u - 21u