Automated online sales & marketing

van de opleiding navorming More seminars

Locatie: Mechelen -Campus De Vest

Goede leads genereren zonder er veel geld en moeite aan te besteden, dat is toch onmogelijk? Niets is minder waar. Met de nieuwste technieken op het vlak van marketing en sales kan je een volledig geautomatiseerde salesmachine uitbouwen. Door toe te passen wat je tijdens deze avond leert kan je tot 3x zo effectief gaan verkopen met evenveel moeite. Je leert er alles over eenvoudig je sales funnel opbouwen, lead qualification, retargeting en hoe je geautomatiseerd demo's kan maken. Of je nu een webshop hebt, voor een startup werkt of verzekeringsproducten aanbiedt, de skills die je bijgebracht worden tijdens deze workshop kan je gebruiken om met minder effort meer te bereiken.

Matthias richtte op 21 jarige leeftijd BuildEye op. Door de beperkte funding van het bedrijf, moest BuildEye op zoek naar alternatieve manieren van lead generation. Ook standaard sales was geen optie. Daarom werd alles zo goed mogelijk geautomatiseerd. Ondertussen bieden ze hun ervaring ook aan als consultants om andere bedrijven en sectoren te helpen om op een modernere en efficiëntere manier aan sales en marketing te doen.

Spreker

Matthias Bekaert - Zaakvoerder Build-eye

Doelgroep

  • Studenten en alumni

Deelnameprijs

  • Voor Alumni Thomas More van de afgelopen 4 jaar (afgestudeerd in 2013 of later): €20.
  • Thomas More-studenten Bedrijfsmanagement: semestertarief
  • Voor alle andere Thomas More studenten: €10

Inschrijven

Schrijf je in via deze link.

Datum & locatie

  • Donderdag 29 maart
  • Onthaal vanaf 17u45. Start om 18u00. Einde om 19u30
  • Thomas More, Zandpoortvest 60, 2800 Mechelen, aula 2.
Scroll naar beneden voor meer info

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En jij wil natuurlijk de beste keuze maken. Kom daarom ontdekken, twijfelen, vergelijken en beleven tijdens een van onze vele infomomenten! #expectmore

5 september
Woensdag 18u - 21u