More Academy

Navorming

Locatie: Mechelen - Campus De Vest

Vormingen

Maandag 10 januari

Meerdere dagen
Cargo Introductory Course[Lees meer]
Meerdere dagen
IATA GDS Fares and Ticketing[Lees meer]
Meerdere dagen
IATA Foundation Course[Lees meer]

De Business Academy van de Thomas More Business School organiseert opleidingen en seminaries rond diverse thema’s, gericht op professionals en beroepsbeoefenaars. Ons aanbod onderscheidt zich door de praktische toepasbaarheid: u krijgt steeds concrete informatie waarmee u onmiddellijk aan de slag kunt. Bovendien organiseren we onze opleidingen in kleine groepen en zijn onze docenten professionals die met hun beide voeten in de praktijk staan en openstaan voor al uw vragen.

Er is ruime parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Bovendien is de campus eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer en de fiets.

The Business Academy at Thomas More Business School organises executive programmes and expert classes on a diversity of topics. You can implement immediately what you learn, based on the practical applicability of our programmes. Moreover, our sessions are always organised in small groups and our lecturers are professionals who are eager to answer all your questions.

Parking is available at a short distance or easily accessible by public transportation and bike.

De maatregelen rond Covid-19 hebben ook gevolgen op het aanbod van de Business Academy. Hierdoor is het mogelijk dat een geplande sessie niet kan plaatsvinden op het voorziene moment.

 

Follow us!Facebook

Scroll naar beneden voor meer info
Isabelle Degrijse
Isabelle Degrijse
Opleidingsmanager
Voor vragen over de opleiding, studieoriëntatie en studeren aan Thomas More