Modem: expertnetwerk ondersteunende communicatie technologie

Navorming

computer gsm en ondersteunde communicatieWil je leerlingen, patiënten, gebruikers, cliënten, ... beter ondersteunen met technologische oplossingen? Dan moet je bij Modem zijn! Dit najaar hebben we aan een aantal basisvormingen ook een praktisch gedeelte gekoppeld waardoor je de voorgestelde toepassingen ook zelf kan uitproberen.
In elke vorming gaan we dieper in op een toepassing, een doelgroep of een hulpmiddel om de gesproken, geschreven en digitale communicatie te ondersteunen.

We zijn ook blij dat we Nathalie Drooghmans, onderzoeker aan de UCLL, onderzoekslijn eSocialWork, mogen verwelkomen als spreker voor de vorming 'Tabletgebruik bij personen met een (zeer) lage ontwikkelingsleeftijd'. Zij deed hierover praktijkgericht onderzoek en brengt tijdens de vorming vooral praktische, onmiddellijk bruikbare informatie.
De vormingen van dit najaar gaan door in Mechelen, Gent en in Geel.

Bekijk het aanbod hieronder of op www.modemadvies.be/bijscholingen

 

Scroll naar beneden voor meer info

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En jij wil natuurlijk de beste keuze maken. Kom daarom ontdekken, twijfelen, vergelijken en beleven tijdens een van onze vele infomomenten! #expectmore