Memori trainingen | business, toerisme, media & communicatie

Navorming

Locatie: Mechelen - Campus De Vest

Memori is het expertisecentrum van de opleidingen binnen business, toerisme, media & communicatie in Mechelen en biedt verschillende up-to-date trainingen aan over media & communicatie, marketing & management en toerisme & vrije tijd.

Alle trainingen zijn sterk onderbouwd, meteen inzetbaar én interactief. Onze lesgevers houden de inhoud fris en actueel. Dankzij hun expertise als onderzoeker bij Memori, hun bedrijfservaring en/of hun knowhow als docent van Thomas More. U kunt dus rekenen op een deskundige en enthousiaste ploeg!

U kunt trainingen volgen in open aanbod of op maat van uw organisatie. Samen zoeken we uit hoe uw training vorm kan krijgen. Legt u graag uw eigen accenten? Organiseert u graag een vorming voor een specifieke groep teamleden? We horen het graag!

In ons aanbod ook enkele thematische academies in samenwerking met partners:

 • Academie voor Interne Communicatie in samenwerking met vonk, netwerk voor interne communicatie: vijf opleidingsdagen voor startende professionals in interne communicatie: http://www.memori.be/academievoorinternecommunicatie
 • Academie voor de Periodieke Pers in samenwerking met Medianetwerk Plus en UPP, Unie van de Uitgevers van de Periodieke Pers: vormingen van een halve dag tot twee dagen voor medewerkers van KMO-redacties, periodieke ledenbladen, vakbladen en gespecialiseerde bladen: Persacademie

De lengte van de vormingen varieert van een halve dag tot 3 dagen. Na deelname aan een vorming, krijgen alle deelnemers een vormingsattest of een extra getuigschrift dat als (ondersteuning van) EVK/EVC kan gelden. 

Scroll naar beneden voor meer info

Opbouw

 • Onze aanpak
 • Aanbod
 • Contact
 • Partners
 • Onze aanpak

  De lesgevers geven vormingen vanuit hun eigen praktijkervaring en expertise. Hun kennis en vaardigheden zijn dan ook constant getoetst aan en volgen gelijke tred met de praktijk.

  Als deelnemer wordt u actief betrokken bij de vormingen. U krijgt de kans om uw ervaringen en vragen te delen met de lesgever en met de andere deelnemers. Daarom is het aantal deelnemers beperkt tot 12 à 15. De kennis en de vaardigheden die u opdoet, kunt u achteraf meteen gaan inzetten in uw werkomgeving.

 • Aanbod

  U kunt trainingen volgen in een open aanbod of op maat van uw organisatie. Samen zoeken we uit hoe uw training vorm kan krijgen. Legt u graag uw eigen accenten? Organiseert u graag een vorming voor een specifieke groep teamleden? We horen het graag! Neem contact op met ons: memori@thomasmore.be of 015 369 300.

  Academie voor Interne Communicatie: 
  http://www.memori.be/academievoorinternecommunicatie

  Academie voor de Perdiodieke Pers: 
  www.persacademie.be

 • Contact

  Heeft u vragen over ons aanbod? Of wenst u een specifieke vormingsbehoefte te bespreken? Contacteer ons.

  Memori trainingen
  Zandpoortvest 11
  2800 Mechelen

  Tel. +32 (0)15 369 300
  memori@thomasmore.be

 • Partners

  Onze partners en interessante links: