Zet je school in de kijker

van de opleiding navorming LEON kenniscentrum

Locatie: Mechelen -Campus Kruidtuin

Marketingstrategieën voor je school

Hoe word je ambassadeur voor je school? Marketing en onderwijs… het is geen evidente relatie, maar een goede aanpak kan leiden tot spectaculaire resultaten. Op 5 jaar tijd is Thomas More een gevestigde waarde geworden binnen het Vlaamse onderwijslandschap. Met stijgende studentenaantallen tot gevolg. Studenten en medewerkers zijn de meest waardevolle ambassadeurs. Hoe zet je die kracht optimaal in? Via een uitgekiende strategie, waarbij professionaliseren van je communicatie in 9 eenvoudige stappen centraal staat, proberen we je op weg te helpen. 

Vele scholen focussen zich eerst op de juiste affiche of flyer. Maar wist je dat de keuze van ‘kanalen’ pas stap 4 is van een goede communicatiestrategie?  We verkennen in deze cursus samen de 9 stappen van een goed communicatieplan, we geven de nodige ‘tips & tricks’ en nemen daarbij ons eigen model – soms zeer kritisch - onder de loep. 

Cursuscode

M1718/LPLUS005

Lesgever

Nele Van Herck, medewerker dienst marketing & communicatie Thomas More

Doelgroep

Alle onderwijsniveaus. Voor directies, leidinggevenden en middenkader

Datum

Dinsdag 12 december 2017 van 09.30 tot 15.30 uur

Cursusgeld

€ 105 (broodjeslunch inbegrepen)

Schrijf je in

Scroll naar beneden voor meer info
Leen Hoste
Administratief medewerker

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En jij wil natuurlijk de beste keuze maken. Kom daarom ontdekken, twijfelen, vergelijken en beleven tijdens een van onze vele infomomenten! #expectmore

10 maart
Zaterdag 10u - 16u
21 april
Zaterdag 10u - 14u
5 september
Woensdag 18u - 21u