Talentontwikkeling via muzische vorming en wereldoriëntatie

van de opleiding navorming LEON kenniscentrum

Locatie: Mechelen -Campus Kruidtuin

Heb jij dat ook? Werken aan een les muzische vorming of wereldoriëntatie en toch het gevoel hebben dat je de leerlingen vooral uitvoerend laat werken? Je wil je lessen wereldoriëntatie projectmatig aanpakken omdat je je kinderen ruime kansen wil geven om zich te ontwikkelen?  Of je slaagt er niet in om hen ook het nodige inzicht te geven in een muzische discipline? Dan wordt het tijd om met de bouwstenen van de verschillende kunstvormen te leren spelen. 

In deze nascholing bekijken we hoe je een project opbouwt rond een thema dat aansluit bij muzische vorming of wereldoriëntatie opdat elk kind weet rond welke talenten hij of zij wil leren. We werken zo aan een manier van kijken en denken, waardoor talenten in een leerproces kunnen vorm krijgen.

Cursuscode

M1718/MUVOR010

Lesgever

Ine Geerts en/of Lieve Peeters, medewerkers 'Ruimtevaarder' en ‘Tapascity’ met ervaring in het basisonderwijs, het kunst- en hoger onderwijs.

Doelgroep

Lager onderwijs

Datum

Maandag 12 maart 2018 van 09.00 tot 15.30 uur

Cursusgeld

€ 110 (broodjeslunch inbegrepen)

Schrijf je in 

Scroll naar beneden voor meer info
Leen Hoste
Administratief medewerker

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En jij wil natuurlijk de beste keuze maken. Kom daarom ontdekken, twijfelen, vergelijken en beleven tijdens een van onze vele infomomenten! #expectmore

10 maart
Zaterdag 10u - 16u
21 april
Zaterdag 10u - 14u
5 september
Woensdag 18u - 21u