Papier Maché : eenvoudige toepassingen

van de opleiding navorming LEON kenniscentrum

Locatie: Mechelen -Campus Kruidtuin

Laat de Delphine Boël en Nikki de Saint Phalle in je los! Leef je uit in eenvoudige en snelle papier-machétechnieken. Doe inspiratie op. Dit is de perfecte vorming om beeldend en in 3D aan de slag te gaan. Je ontdekt verschillende technieken, toepassingen en interpretaties met papier-maché als basis. Hierdoor krijg je inspiratie die kan dienen om beeldend aan de slag te gaan voor allerlei thema’s, zoals Kerstmis, Pasen, lente, moederdag, vaderdag,… We werken budgetvriendelijk met recyclagemateriaal of goedkope spullen. Zo sparen we het milieu en de schoolportemonnee. Na afloop ontvang je een syllabus met nog meer uitgewerkte lesideeën over het maken van een reliëf, zand als basis, zilverfolie als boetseermateriaal en décollage. Al onze ideeën zijn gelinkt aan kunstenaars.

Deelnemers brengen een leeg plastiek flesje (halve liter) en oude kranten mee.

Cursuscode

M1718/MUVOR007

Lesgever

Inge Vanhoof, bezieler 'Bazarts vzw', creatieve duizendpoot met ruime praktijkervaring in het basisonderwijs

Doelgroep

kleuter- en lager onderwijs. Voor vijfjarige kleuters en leerlingen lagere school

Datum

Donderdag 1 maart 2018 van 09.30 tot 15.30 uur

Cursusgeld

€ 105 (broodjeslunch inbegrepen) - deelnemers brengen een leeg plastiek flesje (halve liter), oude kranten, een schort en een plooibox mee.

Schrijf je in 

Scroll naar beneden voor meer info
Leen Hoste
Administratief medewerker

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En jij wil natuurlijk de beste keuze maken. Kom daarom ontdekken, twijfelen, vergelijken en beleven tijdens een van onze vele infomomenten! #expectmore

10 maart
Zaterdag 10u - 16u
21 april
Zaterdag 10u - 14u
5 september
Woensdag 18u - 21u