Omgaan met social media

van de opleiding navorming LEON kenniscentrum

Locatie: Mechelen -Campus Kruidtuin

Hoe zet je jouw school op de digitale kaart

Social media zijn en blijven. Twitter, Instagram, Facebook, Snapchat en andere …. Ze hebben meer en meer een grote impact op ons dagelijks leven. Zeker bij jongeren zijn de social media het communicatiemiddel bij uitstek. Om aan te sluiten bij hun leefwereld, kunnen we mee op hun digitale trein springen en hen via de social media proberen te bereiken. Meteen presenteer je jouw school ook naar de buitenwereld toe.  Maar overhaast te werk gaan is nooit goed. Even samen nadenken en onder leiding van een expert de social media wereld verkennen kan een uitweg bieden. 

Hoe ga je om met de risico’s en vooral met de mogelijkheden verbonden aan het gebruik van social media? Hoe bouw je dit praktisch op en uit? Wat zijn de effecten van het gebruik van de social media… Of moeten we ons er maar van af houden? We zetten alles op een rijtje en geven je heel wat ‘tips & tricks’ mee. Nadien kan je zelf aan de slag gaan. 

Cursuscode

M1718/LPLUS002

Lesgever

Gea Van Oudendijck, medewerker dienst marketing & communicatie Thomas More, social media expert

Doelgroep

Alle onderwijsniveaus. Voor directies, leidinggevenden en middenkader

Datum

Maandag 16 oktober 2017 van 09.30 tot 15.30 uur

Cursusgeld

€ 105 (broodjeslunch inbegrepen)

Schrijf je in

Scroll naar beneden voor meer info
Leen Hoste
Administratief medewerker

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En jij wil natuurlijk de beste keuze maken. Kom daarom ontdekken, twijfelen, vergelijken en beleven tijdens een van onze vele infomomenten! #expectmore

10 maart
Zaterdag 10u - 16u
21 april
Zaterdag 10u - 14u
5 september
Woensdag 18u - 21u