Maak je eigen instructievideo's

van de opleiding navorming LEON kenniscentrum

Locatie: Mechelen -Campus Kruidtuin

Instructievideo’s zijn een handig hulpmiddel in de les. Ze zijn vooral erg geschikt om in te schakelen als differentiatiemiddel. Leerlingen die weinig instructie nodig hebben, kunnen de video’s bekijken en gaan nadien zelfstandig aan de slag. Maar even goed kunnen leerlingen die veel herhaling nodig hebben, de filmpjes gebruiken om de instructies regelmatig te herhalen en stap voor stap aan de slag te gaan. De pauzeknop geeft de mogelijkheid om instructies in te delen in kleine stappen.

Tijdens de workshop leren we zelf instructievideo’s maken met verschillende toepassingen. Zo leren we werken met Office Mix, Screencasting en Windows Moviemaker. We zorgen er voor dat je de instructies kan bewaren op het internet en kan delen met je leerlingen via een zelf aangemaakte startpagina.

Cursuscode

M1718/ICTME007

Lesgever

Inge De Cleyn, bezieler 'Creatief met ICT vzw’, vakcoördinator en pedagogisch ICT-coördinator BuSO

Doelgroep

Kleuter-, lager en secundair onderwijs

Datum

Woensdag 24 januari 2018 van 13.30 tot 16.30 uur

Cursusgeld

€ 52,50

Schrijf je in 

Scroll naar beneden voor meer info
Leen Hoste
Administratief medewerker

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En jij wil natuurlijk de beste keuze maken. Kom daarom ontdekken, twijfelen, vergelijken en beleven tijdens een van onze vele infomomenten! #expectmore

10 maart
Zaterdag 10u - 16u
21 april
Zaterdag 10u - 14u
5 september
Woensdag 18u - 21u