i3LEARNHUB - knoppentraining en kennismaking met i3

van de opleiding navorming LEON kenniscentrum

Locatie: Mechelen -Campus Kruidtuin

Maak samen met ons kennis met i3LEARNHUB, de online bordonafhankelijke tool. Het maakt niet uit welk soort digibord je gebruikt, welk merk van interactieve beamer in je klas hangt, welk interactief tablet of smartphone op je bureau ligt. i3LEARNHUB zorgt er voor dat je overal met dezelfde online software aan de slag kan gaan, zonder dat je een pakket moet downloaden op je computer of tablet. Je hebt enkel internet en een inlogcode nodig. Het materiaal dat je vooraf klaarmaakt staat online en kan je meteen oproepen in je klas en gebruiken op je bord, via je interactieve beamer maar ook op je tablet of smartphone. De basisversie van het programma is gratis.

i3 staat voor interactief, intuïtief en zorgt voor integratie van de nieuwe media in jouw klaspraktijk. Zonder enige voorkennis van eender welk bord of bestaande software maak je zelf prachtig lesmateriaal. Leuk, gemakkelijk en snel. In deze sessie overlopen we de basisknoppen en -functionaliteiten van het programma en leren we je hoe je op eenvoudige manier in i3LEARNHUB een complete les kan klaarzetten om in de klas meteen te gebruiken.  Je kan in deze sessie aan het werk met de gratis versie van i3LEARNHUB.

Cursuscode

M11718/DIGIB001

Lesgever

lesgever / trainer i3LEARNHUB

Doelgroep

lager en secundair onderwijs  

Datum

 woensdag 18 oktober 2017 van 13.30 tot 16.30 uur - inschrijven niet meer mogelijk

Cursusgeld 

€ 55  
Deelnemers brengen een laptop mee.

Schrijf je in 

Scroll naar beneden voor meer info
Leen Hoste
Administratief medewerker

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En jij wil natuurlijk de beste keuze maken. Kom daarom ontdekken, twijfelen, vergelijken en beleven tijdens een van onze vele infomomenten! #expectmore

10 maart
Zaterdag 10u - 16u
21 april
Zaterdag 10u - 14u
5 september
Woensdag 18u - 21u