i3LEARNHUB - gemakkelijk differentiëren in de klas

van de opleiding navorming LEON kenniscentrum

Locatie: Mechelen -Campus Kruidtuin

Het toffe aan een digitaal platform is dat je ‘materiaal op maat’ kan klaarzetten en delen met anderen. In deze sessie bekijken we hoe je met i3LEARNHUB snel een interactieve, gedifferentieerde les met verschillende opdrachten (op verschillende niveaus) kan klaarmaken en meteen kan toepassen in de klas. Maar ook in een contract- of hoekenwerk kan je digibord, interactieve beamer of tablet een rol spelen om opdrachten op te differentiëren. Diverse apps kan je integreren en gebruiken om zeer gericht individueel te werken met één leerling terwijl uitbreidings- en herhalingsoefeningen misschien voor een grotere groep beschikbaar gesteld worden op eender welk device (bord, tablet, smartphone, …)? Aan jou de keuze.

We overlopen snel de basisvaardigheden (zie cursus M1718/DIGIB002), maar het zou handig zou als je de knoppentraining reeds in de vingers had.

Cursuscode

M1718/DIGIB003 

Lesgever

lesgever / trainer i3Learning. De lesgever is gecertificeerd door i3Technologies en is actief in het onderwijs.

Doelgroep

Lager onderwijs 

Datum

Woensdag 21 februari 2018 van 13.30 tot 16.30 uur

Cursusgeld

€ 55 
Deelnemers brengen een laptop mee.

Schrijf je in 

Scroll naar beneden voor meer info
Leen Hoste
Administratief medewerker

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En jij wil natuurlijk de beste keuze maken. Kom daarom ontdekken, twijfelen, vergelijken en beleven tijdens een van onze vele infomomenten! #expectmore

10 maart
Zaterdag 10u - 16u
21 april
Zaterdag 10u - 14u
5 september
Woensdag 18u - 21u