Digitale didactiek voor je digibord

van de opleiding navorming LEON kenniscentrum

Locatie: Mechelen -Campus Kruidtuin

We zijn allemaal opgeleid om sierlijke letters te schrijven op een krijtbord. We weten perfect hoe we met onze bordpasser een cirkel moeten tekenen en welk kleurkrijtje we waar en wanneer moeten gebruiken. Ook met het whiteboard zijn we vertrouwd. De stiften laten wel een geurtje achter, maar het krijtstof laten we achterwege….  Maar dat digitaal bord dat er nu is … Hoe moet ik daar nu mee werken? Moet ik echt dagenlang studeren om alles onder de knie te krijgen of …. En wat als ik morgen naar  een ander lokaal moet met een bord van een ander merk of een andere soort beamer?

We helpen je in deze sessie om snel aan de slag te gaan op je digibord met leuke tools en instrumenten. i3LEARNHUB biedt het gebruiksgemak om slechts één platform te gebruiken op zowel nieuwe als oudere hardware. i3LEARNHUB werkt perfect op alle interactieve oplossingen, ongeacht het merk of type. We gaan samen op verkenning, en na de sessie kan je zowel je digibord leuk gebruiken, alsook een toffe interactieve les maken. En wie weet … maak je probleemloos de overstap van krijt naar digi … of gebruik je ze samen met elkaar. 

Cursuscode

M1718/DIGIB002

Lesgever

Lesgever / trainer i3Learning. De lesgever is gecertificeerd door i3Technologies en is actief in het onderwijs

Doelgroep

Lager onderwijs

Datum

Woensdag 29 november 2017 van 13.30 tot 16.30 uur

Cursusgeld

€ 55
Deelnemers brengen een laptop mee.

Schrijf je in 

Scroll naar beneden voor meer info
Leen Hoste
Administratief medewerker

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En jij wil natuurlijk de beste keuze maken. Kom daarom ontdekken, twijfelen, vergelijken en beleven tijdens een van onze vele infomomenten! #expectmore

10 maart
Zaterdag 10u - 16u
21 april
Zaterdag 10u - 14u
5 september
Woensdag 18u - 21u