Digitaal presenteren

van de opleiding navorming LEON kenniscentrum

Locatie: Mechelen -Campus Kruidtuin

Een presentatie maken en nadien weergeven in de klas via het projectiebord, doen we allemaal wel eens. Meestal gebruiken we dan een standaard pakket zoals PowerPoint. Maar het wordt leuker als je het eens op een andere manier doet en op zoek gaat naar alternatieven.

Er zijn verschillende toepassingen beschikbaar om je presentatie op een originele manier aan te pakken. Vaak kan je het resultaat zelfs delen via het internet. Tijdens deze cursus proberen we verschillende andere programma’s uit om een aantrekkelijke presentatie te maken. De volgende toepassingen komen zeker aan bod: Prezi,  Glogster,  Sway, Adobe Spark. We bekijken de voor- en nadelen van de programma’s en zoeken uit wat wij zelf leuk vinden. Na afloop heb je actief verschillende toepassingen uitgeprobeerd en kan je meteen verder aan het werk.

Cursuscode

M1718/ICTME010

Lesgever

Inge De Cleyn, bezieler 'Creatief met ICT vzw’, vakcoördinator en pedagogisch ICT-coördinator BuSO

Doelgroep

Lager en secundair onderwijs

Datum

Woensdag 9 mei 2018 van 13.30 tot 16.30 uur

Cursusgeld

€ 52,50

Schrijf je in 

Scroll naar beneden voor meer info
Leen Hoste
Administratief medewerker

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En jij wil natuurlijk de beste keuze maken. Kom daarom ontdekken, twijfelen, vergelijken en beleven tijdens een van onze vele infomomenten! #expectmore

10 maart
Zaterdag 10u - 16u
21 april
Zaterdag 10u - 14u
5 september
Woensdag 18u - 21u