De opdrachtenmaker

van de opleiding navorming LEON kenniscentrum

Locatie: Mechelen -Campus Kruidtuin

Werkvormen, het is de vloek en de zegen van ons onderwijs. Dikwijls zijn we op zoek naar nieuwe werkvormen, maar we stellen toch ook vast dat we meer dan dikwijls op dezelfde werkvormen terugvallen of ons noodgedwongen beperken tot variaties op bestaande werkvormen. 

‘De opdrachtenmaker’ is een instrument om zelf nieuwe opdrachten te verzinnen. Het kan voor elk vakgebied, domein of thema gebruikt worden en heeft meer dan een miljoen combinatiemogelijkheden. Je kan dus blijvend nieuwe opdrachten verzinnen tot aan het einde van je onderwijsloopbaan! Bovendien groeit ‘de opdrachtenmaker’ met je mee. Naarmate je meer ervaren wordt, zie je meer mogelijkheden. ‘De opdrachtenmaker’ is voor talentontwikkeling een onmisbaar instrument. Je kan er immers opdrachten zo fijnzinnig mee bepalen dat alle talentgroepen van leerlingen in een les aan bod kunnen komen. Benieuwd? Kom dan ‘de opdrachtenmaker’ ontdekken!

Cursuscode

M1718/PEDID003

Lesgever

Ine Geerts, medewerker 'Ruimtevaarder', orthopedagoog

Doelgroep

Lager onderwijs

Datum

Dinsdag 3 oktober 2017 van 09.00 tot 15.30 uur

Cursusgeld

€ 110 (broodjeslunch inbegrepen)

Schrijf je in 

Scroll naar beneden voor meer info
Leen Hoste
Administratief medewerker

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En jij wil natuurlijk de beste keuze maken. Kom daarom ontdekken, twijfelen, vergelijken en beleven tijdens een van onze vele infomomenten! #expectmore

10 maart
Zaterdag 10u - 16u
21 april
Zaterdag 10u - 14u
5 september
Woensdag 18u - 21u