IATA GDS Fares & Ticketing

Je hebt reeds kennis van de verschillende reisproducten in de reisindustrie en je kan eveneens een basis reservatie maken in een Global Distribution System (GDS), maar je wil meer, dan is deze cursus zeker voor jou. Elke type tarief met zijn bijhorende condities en checks zullen grondig worden geanalyseerd, van een simpele one way reis tot een ingewikkelde Round-the-World.

Na het succesvol beëindigen van deze training, zal jij dé ticketing specialist zijn. Door jouw expertise zullen er geen foutieve prijzen meer zijn op de tickets en je zal steeds het goedkoopste kunnen aanbieden aan jouw klant.

Alle tarificatie oefeningen zullen gemaakt worden in een simulatieprogramma van jouw gekozen GDS (Amadeus, Galileo of Sabre).

Inhoud van de opleiding

  • Analyse van de verschillende fare types: OW, RT, CT, RTW met de bijhorende condities
  • Fare checks bij elk type van tarief
  • Kennis van alle ticket elementen
  • Uitgifte van correcte tickets

Instructor

Griet Troukens

Praktisch

Lessen
- online/ afstandsleren: je volgt de cursus thuis op je eigen tempo waar en wanneer je wilt via een website met login. 

Startdatum
Jij kiest, wel 3 maanden voor het examenmoment

Examen
Er zijn vier examenmomenten, nl. in maart, juni, september en december en vaak wordt het examen in de eerste week van die maand gepland. het examen kan doorgaan op de campus te Mechelen of het IATA kantoor te Brussel. Meer info, klik hier

Kostprijs(online/afstandsleren)
Prijs: 390 euro, dit omvat de aankoop van de cursus + deelname examen (2 examenkansen).
Speciale prijs voor Thomas More studenten, mail naar griet.troukens@thomasmore.be

Geen groepslessen mogelijk.

Inschrijven
Inschrijven gebeurt uitsluitend online. Noteer bij inschrijving steeds nauwkeurig je eigen mailadres en het GDS systeem waarvoor je kiest. Je ontvangt automatisch een bevestiging van je inschrijving. Tijdig aanmelden (ten laatste 3 maadnen voor het examenmoment) is noodzakelijk. Wie inschrijft, betaalt het cursusmateriaal, ook ongeacht de reden, van niet deelname. Een factuur wordt vooraf opgestuurd naar het door jou opgegeven facturatieadres. Door een wijziging in de regelgeving, is betalen met opleidingscheques voor onze opleidingen niet meer mogelijk. Je inschrijving is persoonlijk; bij overmacht kan de school een vervanger in jouw plaats laten deelnemen.
Thomas More heeft het recht om de cursus te annuleren wegens te weinig deelnemers.
Inschrijven kan via het online inschrijvingsformulier.

Griet Troukens
T + 32 15 68 87 38