IT-opleidingen (kortlopend, voor externen)

Navorming

Locatie: Geel -Campus Geel

Thomas More heeft meerdere opleidingen waarin IT aan bod komt. De expertise van onze docenten wordt ook ingezet in vormingen voor externen. 

We bieden gedurende het ganse jaar een aantal vormingen aan waarop éénieder individueel kan inschrijven.

Afhankelijk van de Corona-maatregelen kan het zijn dat we opteren om een opleiding online in te richten of te verzetten naar een later tijdstip. We zullen dit zeker op tijd communiceren aan de ingeschreven cursisten. Bij de klassikale opleidingen worden alle veiligheidsvoorzieningen getroffen. U bent in veilige handen op onze hogeschool...

Een organisatie kan ook een vorming op maat aanvragen. Heb je hierin interesse, kan je een offerte aanvragen via e-mail.

Scroll naar beneden voor meer info

Programma

 • Vormingen

Praktisch

 • Inschrijven
 • Betaling
 • Annuleren
 • Inschrijven

  Inschrijven

  Hoe kan je inschrijven?

  Inschrijven kan door te klikken op de opleiding hierboven. Op de website waar je vervolgens terecht komt vind je tevens meer info. 

  Inschrijven kan tot 14 werkdagen voor de start van de opleiding. Een week voor de start van de opleiding sturen wij je een e-mail met alle praktische informatie.

  Kreeg je een week voor de opleiding nog geen e-mail? Neem dan per e-mail contact op met kristof.nuyts@thomasmore.be om te controleren of wij je inschrijving goed ontvingen.

  Wat als inschrijven via de website niet lukt?

  Lukt het je niet om in te schrijven op onze website? Stuur dan een e-mail naar kristof.nuyts@thomasmore.be. Vermeld daarin de gegevens die we ook vragen op onze website. Wij bevestigen daarna je inschrijving. 

 • Betaling

  Betaling

  Wij sturen je een factuur voor de betaling. 

  Subsidie uit de KMO-portefeuille voor bedrijven

  Als KMO kan je een subsidie aanvragen voor de opleiding van uw werknemers uit de KMO-portefeuille van de Vlaamse overheid.

  Meer info op http://vdab.be/opleidingscheques/ onder de rubriek ‘KMO-portefeuille’.

  Het erkenningsnummer van Thomas More Kempen voor opleidingen is DV.O102068.

  Het erkenningsnummer van Thomas More Mechelen-Antwerpen voor opleidingen is DV.O103535.

 • Annuleren

  Annuleren

  Geef ons op tijd een seintje als je niet aanwezig kunt zijn. Je kunt ons verwittigen per e-mail, kristof.nuyts@thomasmore.be.

  Je kunt kosteloos annuleren tot uiterlijk 3 weken voor de start van de opleiding.  Daarna rekenen wij € 15 per sessie aan als vergoeding voor de administratiekosten. 

  Je mag zich altijd laten vervangen door een collega. Je hoeft ons dan enkel de naam van je vervanger door te geven.

  Als je minder dan een week voor de start van de opleiding annuleert, rekenen wij het volledige inschrijvingsgeld aan. 

  Als je een opleiding onderbreekt of stopzet, of als je een sessie afwezig bent, is er geen prijsvermindering of terugstorting van een gedeelte van het inschrijvingsgeld mogelijk.

  Als een opleiding niet kan doorgaan (bijvoorbeeld bij te weinig inschrijvingen of door ziekte van de lesgever) betalen wij uw inschrijvingsgeld natuurlijk volledig terug. Ook als je niet kan deelnemen omdat er te veel inschrijvingen zijn, betalen wij je inschrijvingsgeld terug.

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En jij wil natuurlijk de beste keuze maken. Kom daarom ontdekken, twijfelen, vergelijken en beleven tijdens een van onze vele infomomenten! #expectmore

6 maart
Zaterdag 10u - 14u
24 april
Zaterdag 10u - 14u