Meertalig Secretariaat HBO5

Graduaat (HBO5)

Locatie: Geel -Campus Geel

Je bent op zoek naar een beroepsgerichte en flexibele opleiding waar een volwassen aanpak centraal staat?

Je neemt graag initiatief en kan goed organiseren. Je houdt van contacten met mensen en communiceert graag, zowel in het Nederlands als in vreemde talen.

Je bent goed in plannen, organiseren en haalt feilloos deadlines. Je stelt prioriteiten, behoudt het overzicht en gaat voor een doeltreffende aanpak.

Geen twijfel mogelijk: jij bent perfect geschikt voor Meertalig secretariaat.

Klik hier voor meer informatie over deze opleiding.

Scroll naar beneden voor meer info
CVO HIK-GEEL

Opbouw

 • Opleidingsprogramma
 • Je toekomst
 • Opleidingsprogramma

  Opleidingsprogramma

  Als je verder wil studeren, kijk dan naar ons aanbod voor aansluitende bacheloropleidingen.

  Omdat je het aanspreekpunt van de firma wordt, is het van belang je communicatieve vaardigheden te ontwikkelen en dit uiteraard niet enkel in het Nederlands, maar ook in het Frans, Engels en Duits. Een doorgedreven ICT-training maakt jou een computerwizard die met de nieuwste software alles onder controle heeft.

  Verder staan ook de basisprincipes boekhouden, het gebruik van handelsdocumenten en beginselen van burgerlijk en sociaal recht op de agenda.

  Elke module werkt rond concrete bedrijfscasussen, zodat je in staat bent om de aangeleerde theorie meteen in de praktijk toe te passen. Als afsluiting van de opleiding maak je een projectwerk, waarin je alle opgedane kennis toepast. Hierbij zal je een internationaal evenement (bv. een beurs, workshop, conferentie) tot in de kleinste details plannen en organiseren.

  Kortom, de opleiding meertalig secretariaat maakt van jou een onmisbare schakel in de bedrijfswereld. De pijlers van de opleiding - moderne talen, ICT-vaardigheden en secretariaatsbeheer - zorgen ervoor dat je breed inzetbaar bent.

 • Je toekomst

  Je toekomst

  Als professioneel secretariaatsmedewerker sta je in voor het onthaal, de telefoon, het agendabeheer, het voorbereiden van en notuleren bij vergaderingen. Ook de organisatie van zakenreizen of congressen, de ontvangst van klanten en het beheer van documenten en dossiers behoren tot je takenpakket.

  Na de opleiding Meertalig secretariaat kan je aan de slag gaan als managementassistent, als medewerker van public relations en marketingafdelingen of een administratieve functie opnemen in bedrijven waar een doorgedreven talenkennis vereist is.

  Deze opleiding wordt ook gevolgd door werknemers die in hun huidige functie nood hebben aan betere zakelijke communicatieskills in het Duits, Frans en Engels.

Alles voor (toekomstige) studenten

Naast opleidingen biedt Thomas More een hele waaier aan extra voorzieningen. Zoek je een kot? Doe je aan topsport? Leef je met een functiebeperking? Heb je het financieel wat moeilijker? ... Ontdek waarmee wij jou kunnen helpen!

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En jij wil natuurlijk de beste keuze maken. Kom daarom ontdekken, twijfelen, vergelijken en beleven tijdens een van onze vele infomomenten! #expectmore

10 maart
Zaterdag 10u - 16u
21 april
Zaterdag 10u - 14u
5 september
Woensdag 18u - 21u