Openlessen: schuif eens aan bij een echte les

Denk eens aan je toekomst

Zit jij ook thuis en heb je tijd zat om aan je toekomst te denken? Weet je al wat je volgend jaar gaat studeren? Weet je het ongeveer? Of heb je nog geen flauw benul?

Schrijf je in en grijp deze kans om een echte les in het hoger onderwijs bij te wonen. Volledig coronaproof, op de zetel bij je thuis, maar ook op de eerste rij in ons virtuele leslokaal. Schuif gerust aan. We zijn blij dat je erbij kan zijn.

Registreer je voor één of meerdere lessen en grijp deze kans om al eventjes op de  hogeschool te zitten. Volledig coronaproof, op de zetel bij je thuis, maar ook op de eerste rij in ons virtuele lokaal. Schuif gerust aan. We zijn blij dat je erbij kan zijn.

Bekijk het aanbod van openlessen

Neem alvast een virtueel kijkje op de campus!

Een voorproefje van het èchte leven en sfeer op onze campussen? Klik hieronder op de campus waar jij wil gaan studeren!

antwerpen

 

denayer

geel

 

lier

mechelen

 

turnhout

vorselaar

   

Andere infomomenten

Bekijk het overzicht.

In beeld

opencampusdag_ThomasMoreopencampusdag_ThomasMoreopencampusdag_ThomasMoreopencampusdag_ThomasMoreopencampusdag_ThomasMoreopencampusdag_ThomasMoreopencampusdag_ThomasMoreopencampusdag_ThomasMoreopencampusdag_ThomasMoreopencampusdag_ThomasMoreopencampusdag_ThomasMoreopencampusdag_ThomasMoreopencampusdag_ThomasMoreopencampusdag_ThomasMoreopencampusdag_ThomasMoreopencampusdag_ThomasMore