Ondersteuningspakket zorgzame buurtanalyse

Op deze website vind je het ondersteuningspakket zorgzame buurtanalyse, een stapsgewijze methode voor een toegankelijke buurtanalyse, terug. 
Je kan het ondersteuningspakket en het rapportagedocument gratis downloaden na het invullen van dit registratieformulier. We vragen het pakket enkel te gebruiken binnen jouw organisatie voor niet-commerciële doeleinden. 
Het ondersteuningspakket bevat heel wat linken naar andere sites. En deze veranderen snel. Merk je dat een link niet meer werkt of er een foutje zit in het pakket, geef ons zeker een seintje. Veel succes met je zorgzame buurtanalyse!

Auteurs: Leen Heylen, Willemien Van Damme, Joke Coussement & Pascal De Decker
Cover & lay-out: shtick 
Met steun van: Provincie Antwerpen 

Resultaat van het project ‘Zorgzame dorpen’ 

Het pakket is het resultaat van het project ‘Zorgzame dorpen’, dat liep van 2019 tot 2020. Tijdens dit project werkten Vonk3 (Thomas More) en P.PUL (KU Leuven) met steun en medewerking van de Provincie Antwerpen het ondersteuningspakket uit. We maakten en evalueerden het pakket in samenwerking met 10 pilootgemeenten nl. Aartselaar, Herentals, Herenthout, Hoogstraten, Grobbendonk, Laakdal, Lille, Olen, Oud-Turnhout en Vorselaar.

Contact

Leen Heylen | leen.heylen@thomasmore.be 

Getuigenissen deelnemende pilootgemeenten 

Om deze video te zien dien je advertentie-cookies te accepteren.

 

 

logo's