Ga naar de hoofdinhoud

Slot-event Slim Co-creëren ‘Zorg voor later?’

30/08/2023
Leen Broeckx Panelmanager

Een visie voor toekomstbestendige dementiezorg. Daaraan werkten LiCalab/Thomas More, Zorggroep Orion en stad Turnhout de afgelopen 2 jaar. Tijdens het slotevent op 18 april delen we graag de resultaten.

In het strategisch plan van Zorggroep Orion zijn dementiezorg en het toekomstbestendig maken van de verblijfsomgeving belangrijke speerpunten voor de toekomst. In 2021 werd het fundament gelegd voor een visie voor dementiezorg met het oog op een innovatieve en kwalitatieve integrale dienstverlening. Zorggroep Orion, zorgproeftuin LiCalab/Thomas More en Stad Turnhout werkten samen om via co-creatie deze visie te ontwikkelen en te implementeren en de link te leggen tussen zorginnovaties van bedrijven en de reële leef- en werkomgeving van zorgvragers en zorgprofessionals.

Graag delen we de bevindingen van het project. Daarom nodigen we de zorgsector, lokale besturen, middenveldorganisaties, zorgpartners, medewerkers in zorg en mantelzorgers uit op een slotevent waarbij deze resultaten en ideeën centraal staan. We nodigden ook Marianne Lefever uit voor een boeiende visie op zorgvriendelijke publieke ruimte.

Praktisch
Hartelijk welkom op 18 april om 14 uur bij Thomas More in Turnhout.

Inschrijven?
Deelnemen is gratis maar om praktische redenen vragen we vooraf in te schrijven.
Klik hier om jezelf in te schrijven. 

Slim Co-Creëren werd in het najaar van 2021 opgestart met de steun van EFRO.

Verwante blogs