Pallieterstad wordt Thomas More Land

08 september 2017

Op vrijdag 8 september palmen ongeveer duizend medewerkers van Thomas More Lier in. De hogeschool die ontstond uit een fusie van Lessius Antwerpen en Mechelen en de KH Kempen, viert haar vijfjarig bestaan met een groot personeelsfeest in de Pallieterstad, die voor de gelegenheid omgetoverd wordt in ‘Thomas More Land’.

Lier kleurt oranje - Personeel viert vijfjarig bestaan van de hogeschool

35 opleidingen in zeven steden en gemeenten

Vandaag is Thomas More een van de grootste hogescholen in Vlaanderen met campussen in zeven steden en gemeenten, verspreid over de provincie Antwerpen. De hogeschool organiseert 35 professionele bacheloropleidingen en een reeks aanvullende bachelor-na-bacheloropleidingen en postgraduaten. Thomas More telt ongeveer 15.500 studenten en 1.500 personeelsleden.

Vijf jaar hard gewerkt

“We hebben de voorbije vijf jaren hard gewerkt om Thomas More op de kaart te zetten”, zegt algemeen directeur Machteld Verbruggen. “En met succes, want de hogeschool is een begrip geworden in het Vlaamse hoger onderwijs. We zijn gegroeid van 13.000 naar 15.500 studenten, hebben ons marktaandeel versterkt en het opleidingsaanbod uitgebreid.

Wij kijken met vertrouwen uit naar toekomstige uitdagingen. Maar nu was het echt wel tijd om voor de start van het nieuwe academiejaar al onze medewerkers te bedanken voor hun inzet, hun geduld en hun toewijding. Geen congres dit keer, of een plechtige opening, maar een echt verjaardagsfeest met alles erop en eraan.”

Plezant in Lier

Met campussen in Antwerpen, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Geel, Turnhout, Vorselaar én Lier kon de hogeschool alle kanten uit, maar de keuze voor Lier als feestlocatie was snel gemaakt: centraal gelegen, makkelijk bereikbaar voor de meeste medewerkers én een charmante, oergezellige stad, die zich perfect leent voor de sportieve, avontuurlijke, culturele en andere activiteiten waarvoor de medewerkers zich konden inschrijven.

Het Thomas More-korps verzamelt om 15 uur in Cultuurcentrum De Mol en verspreidt zich van daar in groepjes over Lierke Plezierke voor activiteiten met suggestieve namen als AS Adventure, Culture Club, Sporty Spicy, Lamme Goedzak enz. Om 18 uur is het opnieuw verzamelen geblazen in De Mol om de dag passend te bekronen met een avondfeest.

Praktisch

Thomas More Land  | Lier, vrijdag 8 september 2017

15.00 uur | Welkom in CC De Mol
15.15 uur | De deelnemers verspreiden zich over de stad
18.00 uur | Verzamelen in CC De Mol
18:30 uur | Avondfeest in CC De Mol, Aarschotsesteenweg 3

Veerle Heyvaert
Directeur Marketing & Communicatie
T 0473 81 38 96