MoreCare

Morecare is een platform met tal van relevante navormingsprogramma's voor verpleegkundigen, vroedvrouwen en andere zorgverleners. Je moet immers bijblijven in je job, ongeacht het domein waarin je werkzaam bent. Levenslang leren is een must. De zorgcampussen van Thomas More in Lier, Mechelen en Turnhout richten zich daarbij op nieuwe inzichten en ontwikkelingen in de gezondheidszorg, maar bieden ook de klassiekers, zodat je te allen tijde je kennis kan opfrissen. En natuurlijk zijn we steeds bereid vorming op maat uit te werken, dat spreekt vanzelf (-:

Onze skillslabs

Onze campussen in Turnhout, Lier en Mechelen zijn uitgerust met de modernste skillslabs. Ideaal voor veilige zorgtrainingen in de meeste realistische zorgomgevingen. Ontdek ons aanbod.
image.alt

Simulatiecentrum Campus Turnhout

De Turnhoutse campus van Thomas More heeft drie volledig uitgeruste simulatielokalen, samen een perfect centrum voor alle mogelijke trainingen en vormingen verpleeg- en vroedkunde. 

Ontdek ons aanbod
image.alt

Zalsa Campus Mechelen

Zalsa, het simulatie- en vaardigheidscentrum van Verpleegkunde Mechelen, biedt een dynamische leeromgeving. Van eenvoudige prikarmen tot hoogtechnologische simulatietraining met levensechte poppen, ondersteund door 360° projectie. 

Meer info

Meer weten?

Contacteer ons!
morecare