Nieuwsbrieven Lerarenopleiding Kempen

Schrijf je in voor één van onze nieuwsbrieven!

Schrijf je in voor één van de nieuwsbrieven van Lerarenopleiding Kempen: oud-student, leraar, of organisatie? Kies welke informatie je wenst te ontvangen!

Donche

Krijg je er niet genoeg van om bij te leren? Wil je je als beginnende of ervaren leraar meer verdiepen in een praktijkgerelateerd thema? Werp dan zeker een blik op het professionaliseringsaanbod van het Donchecentrum. Het nascholingscentrum van Thomas More Lerarenopleiding Kempen organiseert kwalitatieve nascholingen en opleidingen voor het onderwijswerkveld en dit zowel op de campus in Vorselaar als in Turnhout.

Centre for Innovation in Education

Thomas More Lerarenopleiding Kempen investeert in onderzoeks- en onderwijsprojecten met externe partners. Blijf via deze nieuwsbrief op de hoogte van onze projecten of dien een aanvraag in!

Onderwijsinstellingen

Wil je als onderwijsinstelling op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van de lerarenopleiding? Registreer je dan hier als onderwijsinstelling. Opgelet: je registreert je via deze weg niet als stageplaats. Stageschool worden? Raadpleeg dan stages.thomasmore.be.

Alumninetwerk

Blijf als oud-student in contact met je oud-collega's en docenten uit de lerarenopleiding! Word lid van het alumninetwerk.

Katelijne Van der Pas
Unitmanager
T 0478 45 92 06
Wouter Vos
Beleidsmedewerker
T 014 50 81 72
Ann Verheyen
coördinator Donchecentrum
T 014 50 81 69