Alumnifeest Lerarenopleiding Geel en Vorselaar

Coronaupdate | Tot onze grote spijt moeten we de fuif van het alumnifeest op 19 november annuleren. We constateren dit omwille van de stijgende besmettingen, de druk op het gezondheids- en onderwijssysteem, de adviezen vanuit de experten. Dit is een gezamenlijke beslissing van Thomas More en Reprobatum. Dit is voor ons en ongetwijfeld ook voor jullie een zware domper op de feestvreugde.

We weten echter ook dat bepaalde afstudeerjaren, die onder de meest strenge coronamaatregelen afstudeerden, nog steeds wachten op een officiële proclamatie. Voor deze groep studenten herwerken we de geplande proclamatie deze avond met strengere Covid Safe maatregelen.

De lerarenopleiding en Reprobatum beloven dat uitstel geen afstel is en blijven gaan voor een alumnifeest op een later tijdstip!

Evenement enkel voor te proclameren oud-studenten

 Alleen de proclamatie vanaf 19u00 gaat door met aansluitend een receptie. We vragen dan ook dat enkel de te proclameren oud-studenten aanwezig zijn: dat wil zeggen zonder genodigden. We voorzien een livestream voor wie supportert van thuis uit via thomasmore.be/proclamatie-vorselaar-livestream.

Verder zijn de inschrijvingen afgesloten. Kun je omwille van quarantaine of een andere reden toch niet aanwezig zijn? Verwittig ons dan via reply op deze mail.

Aangepaste timing

  • 18u45 - 19u00 | Scan Covid Safe Ticket
  • 19u00 - 20u00 | Proclamatie per opleiding met fotomoment
  • 20u00 - 21u00 | Receptie verspreid over de campus

Covid Safe Ticket

Zorg voor een geldig Covid Safe Ticket en je identiteitsbewijs.

Er zijn twee scanlocaties: geproclameerden lager onderwijs melden zich aan via de Agora, geproclameerden kleuter- en secundair onderwijs melden zich aan via de hoofdingang.

Mondmaskerplicht

Er is een algemene mondmaskerplicht van kracht op onze campus en dus ook tijdens dit evenement (ook al werken we met een CST).

Wouter Vos
Beleidsmedewerker
T 014 50 81 72