Lerarenopleiding in de Kempen

De Thomas More lerarenopleiding in de Kempen staat bekend voor haar excellente onderwijsopleidingen. Ontdek ook ons aanbod voor leraren, onderwijsorganisaties en bedrijven!

image.alt

Donche

  • Individuele navormingen voor kleuter-, lager en secundair onderwijs
  • Teamnavormingen op aanvraag
  • Studiedagen

 

Naar het Donchecentrum

De lerarenopleiding in de kijker

Focus op Mens & Maatschappij

Focus op mens & maatschappij

Op vrijdag 28 april 2023 organiseren we een studiedag ‘Focus op Mens & Maatschappij' voor leraren en leidinggevenden van de 1ste en 2de graad secundair onderwijs. Je kan een keuze maken uit boeiende praktijkworkshops.

Lees meer

Early Years Blog

Early Years Blog

In het kader van een Erasmus+ project wordt in verschillende landen een blog gelanceerd voor kleuterleraren en lerarenopleiders waarop onderzoeksinzichten worden gedeeld en toepasbaar gemaakt.

Lees meer

Focus op Wiskunde 2023

Focus op wiskunde

Op 25 januari (online) en 1 februari (on campus) 2023 organiseren we opnieuw een studienamiddag ‘Focus op wiskunde’ voor leraren wiskunde van de 1ste en 2de graad secundair onderwijs. Je kan een keuze maken uit boeiende praktijkworkshops.

Lees meer

WiWeTeR TREF dag

banner

Op vrijdagvoormiddag 26 augustus van 9u - 12u organiseert WiWeTeR Kempen de WiWeTeR TREF dag in samenwerking het Speelkaartenmuseum en Fablab 2300 in Turnhout!

Lees meer

Samen sterk starten

aanvangsbegeleiding

Beginnende leraren empoweren op vlak van persoonlijke draagkracht en leiderschap: dat is ons doel. We presenteren daarom ons concreet aanbod voor aanvangsbegeleiding in schooljaar 2022-2023. Inschrijven kan nu!

Lees meer

Start to Teach

start to teach

Sta je net voor de klas in het secundair onderwijs? Proef je al van het lerarenberoep maar heb je nog geen lerarendiploma? Zit je met vragen rond het lesgeven? Dan is deze cursus zeker iets voor jou. 

Lees meer

Honderden jaren onderwijstraditie

image.alt

Lerarenopleiding Turnhout

image.alt

Lerarenopleiding in de Kempen

image.alt

Lerarenopleiding Vorselaar

Volg de lerarenopleiding!

Schrijf je in op één van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten.
Volg ons
Oranje