FAQ

Inschrijven

Kan ik inschrijven via mail?

 • Neen. Om onze administratie optimaal te laten verlopen, kan je uitsluitend online inschrijven.

Kan ik wijzigingen doorgeven via mail?

Ik heb mij ingeschreven via het digitale inschrijvingsformulier, maar kreeg geen automatische bevestiging. Wat nu?

 • Kijk eerst eens in je SPAM. Misschien is de mail daar terecht gekomen.
 • Vermijd Hotmail-adressen
 • Stuur een mail naar leon@thomasmore.be en vraag of je inschrijving in orde is.

Ik heb mij ingeschreven via het digitale inschrijvingsformulier, maar zie op de automatische bevestigingsmail dat ik 1 of meerdere nascholingen foutievelijk heb aangevinkt.

Ik heb mij ingeschreven via het digitale inschrijvingsformulier, maar zie op de automatische bevestigingsmail dat ik geen nascholingen heb aangevinkt.

 • Stuur een mail naar leon@thomasmore.be met de vermelding van de nascholing waarvoor je wenst in te schrijven.

Ik heb mij ingeschreven via het digitale inschrijvingsformulier en kreeg toen een automatische bevestiging. Is mijn inschrijving nu definitief in orde?

 • Je inschrijving is in orde. Ongeveer twee weken voor de nascholing mailen wij je nog een definitieve bevestiging. Indien je die niet ontvangt, stuur dan tijdig een mail naar leon@thomasmore.be om te checken wat er mogelijk is misgegaan.

Ik heb mij ingeschreven via het digitale inschrijvingsformulier en kreeg toen een automatische bevestigingsmail. Mijn nascholing is volgende week en ik heb nog geen definitieve bevestiging gekregen.

Ik wil inschrijven voor een nascholing, maar die staat niet meer op het inschrijvingsformulier. Wat nu?

 • De nascholing is geannuleerd of volzet. Mail naar leon@thomasmore.be om te checken of de nascholing volzet is en laat weten of je al dan niet op de wachtlijst wenst te staan.

Krijg ik nog een definitieve bevestiging?

 • Als de nascholing doorgaat, mailen wij je ongeveer 2 weken voor de nascholing nog een definitieve bevestiging met meer praktische informatie. Mail naar leon@thomasmore.be mocht je die niet tijdig ontvangen hebben.

Wanneer krijg ik een definitieve bevestiging?

 • Bij voldoende inschrijvingen, mailen wij je ongeveer 2 weken voor de nascholing een definitieve bevestiging met meer praktische informatie. Indien er te weinig interesse is voor een nascholing annuleren we uiterlijk 1 week vooraf.

Ik heb volgende week een nascholing en ik heb nog geen definitieve bevestiging ontvangen. Ben ik wel ingeschreven?

Hoe kan ik mij op de wachtlijst laten zetten?

 • Mail naar leon@thomasmore.be met de gewenste nascholing en de facturatiegegevens . Zodra er een plaatsje vrijkomt, brengen we je op de hoogte. Je moet je inschrijving dan nog wel per kerende mail bevestigen of alsnog annuleren.

Ik sta op de wachtlijst. Wanneer word ik verwittigd als er een plaats vrijkomt? Ben ik dan verplicht om deel te nemen?

 • Zodra er een plaats vrijkomt, brengen we je op de hoogte. Je moet je inschrijving dan nog wel per kerende mail bevestigen of je kan dan ook nog annuleren.

Annuleren / afwezig 

Ik wens mijn inschrijving te annuleren. Kan dat nog?

 • Je kan kosteloos annuleren tot 14 kalenderdagen voor de nascholing, daarna wordt de volledige prijs aangerekend. De school kan een vervanger sturen. Indien er geen vervanger aanwezig is, bezorgen wij je het cursusmateriaal.

Ik ben ziek en kan niet naar de nascholing komen. Krijg ik mijn inschrijvingsgeld terug?

 • Neen. Je kan kosteloos annuleren tot 14 kalenderdagen voor de nascholing, daarna wordt de volledige prijs aangerekend. De school kan een vervanger sturen. Indien er geen vervanger aanwezig is, bezorgen wij je het cursusmateriaal.

Ik kan niet  komen, kan er een collega mijn plaats innemen?

 • Ja. De school kan een vervanger sturen. Indien je ons tijdig de gegevens van de vervanger mailt, kunnen wij zorgen voor een correct nascholingsattest.

Ik kan niet naar de nascholing komen. We hebben nog geen factuur ontvangen. Moeten we betalen?

 • Als je niet tijdig geannuleerd hebt (14 kalenderdagen voor de nascholing), ben je verplicht de factuur te betalen.

Brochure

Kan ik een brochure aanvragen?

 • Neen. Je vindt ons aanbod uitsluitend online op onze website (link naar programma). De scholen ontvingen een poster met een overzicht van de aangeboden nascholingen.
Ilse Van Heddegem
Coördinator
T 015 36 92 79
Leen Hoste
Administratief medewerker
T 015 36 92 71