FAQ

Inschrijven

 • Kan ik inschrijven via mail?
  Neen. Om onze administratie optimaal te laten verlopen, kan je uitsluitend online inschrijven.
 • Kan ik wijzigingen doorgeven via mail?
  Ja. Stuur een mail naar leon.admin@thomasmore.be met vermelding van de nodige wijzigingen. Let op, annuleren kan slechts tot 14 dagen voor de nascholing.
 • Ik heb mij ingeschreven via het digitale inschrijvingsformulier, maar kreeg geen automatische bevestiging. Wat nu?
  Kijk eerst eens in je SPAM. Misschien is de mail daar terecht gekomen. Vermijd Hotmail-adressen! Stuur een mail naar leon.admin@thomasmore.be en vraag of je inschrijving in orde is.
 • Ik heb mij ingeschreven via het digitale inschrijvingsformulier, maar zie op de automatische bevestigingsmail dat ik 1 of meerdere nascholingen foutievelijk heb aangevinkt.
  Stuur een mail naar leon.admin@thomasmore.be met vermelding van de nodige correcties.
 • Ik heb mij ingeschreven via het digitale inschrijvingsformulier, maar zie op de automatische bevestigingsmail dat ik geen nascholingen heb aangevinkt.
  Stuur een mail naar leon.admin@thomasmore.be met de vermelding van de nascholing waarvoor je wenst in te schrijven.
 • Ik heb mij ingeschreven via het digitale inschrijvingsformulier en kreeg direct een automatische bevestiging. Is mijn inschrijving nu definitief in orde?
  Je inschrijving is in orde. Ongeveer twee weken voor de nascholing mailen wij je nog een definitieve bevestiging. Indien je die niet ontvangt, stuur dan direct een mail naar leon.admin@thomasmore.be om te checken wat er mogelijk is misgegaan.
 • Ik heb mij ingeschreven via het digitale inschrijvingsformulier en kreeg direct een automatische bevestigingsmail. Mijn nascholing is volgende week en ik heb nog geen definitieve bevestiging gekregen.
  Mail naar leon.admin@thomasmore.be om te checken wat er mogelijk is misgegaan.
 • Kan ik mij nog inschrijven op een nascholing die volzet is?
  Indien de nascholing volzet is, vermelden we op het inschrijvingsformulier na de nascholingscode 'WACHTLIJST'. Als je die aanvinkt, sturen wij je een mail indien/zodra er een plaats vrijkomt. Ontvang je geen mail, dan betekent dit dat er geen plaatsen zijn vrijgekomen. We brengen je dan ook als eerste op de hoogte indien we een bijkomende sessie organiseren.
 • Krijg ik nog een definitieve bevestiging?
  Als de nascholing doorgaat, mailen wij je ongeveer 1 week voor de nascholing nog een definitieve bevestiging met meer praktische informatie. Mail naar leon.admin@thomasmore.be mocht je die niet tijdig ontvangen hebben.
 • Wanneer krijg ik een definitieve bevestiging?
  Bij voldoende inschrijvingen, mailen wij je ongeveer 1 week voor de nascholing een definitieve bevestiging met meer praktische informatie. Indien er te weinig interesse is voor een nascholing annuleren we uiterlijk 1 week vooraf.
 • Ik heb volgende week een nascholing en ik heb nog geen definitieve bevestiging ontvangen. Ben ik wel ingeschreven?
  Mail naar leon.admin@thomasmore.be om te checken wat er mogelijk is misgegaan.
 • Hoe kan ik mij op de wachtlijst laten zetten?
  Je vindt de volzette nascholingen nog op het inschrijvingsformulier terug met de vermelding 'WACHTLIJST'. Vink de nascholing aan en we sturen je een mail indien/zodra er een plaats vrijkomt.
 • Ik sta op de wachtlijst. Wanneer word ik verwittigd als er een plaats vrijkomt? Ben ik dan verplicht om deel te nemen?
  Zodra er een plaats vrijkomt of als er een bijkomende sessie georganiseerd wordt, brengen we je daar als eerste van op de hoogte. Je moet je inschrijving dan nog wel per kerende mail bevestigen of je kan dan ook nog annuleren.

Annuleren / afwezig

 • Ik wens mijn inschrijving te annuleren. Kan dat nog?
  Je kan kosteloos annuleren tot 14 kalenderdagen voor de nascholing, daarna wordt de volledige prijs aangerekend. De school kan een vervanger sturen. Indien er geen vervanger aanwezig is, bezorgen wij je het cursusmateriaal.
 • Ik ben ziek en kan niet naar de nascholing komen. Krijg ik mijn inschrijvingsgeld terug?
  Neen. Je kan kosteloos annuleren tot 14 kalenderdagen voor de nascholing, daarna wordt de volledige prijs aangerekend. De school kan een vervanger sturen. Indien er geen vervanger aanwezig is, bezorgen wij je het cursusmateriaal.
 • Ik kan niet  komen, kan een collega mijn plaats innemen?
  Ja. De school kan een vervanger sturen. Indien je tijdig de gegevens van de vervanger mailt naar leon.admin@thomasmore.be, kunnen wij zorgen voor een correct nascholingsattest.
 • Ik kan niet naar de nascholing komen. We hebben nog geen factuur ontvangen. Moeten we betalen?
  Als je niet tijdig geannuleerd hebt (14 kalenderdagen voor de nascholing), ben je verplicht de factuur te betalen.

Brochure

 • Kan ik een brochure aanvragen?
  Neen. Je vindt ons aanbod uitsluitend online op onze website. Als je ingeschreven bent op onze nieuwsbrief (zie banner onderaan deze pagina) ontvang je alle nieuws in verband met ons aanbod.
Jolijn Verbergt
Coördinator
T 015 68 88 58
Leen Hoste
Administratief medewerker
T 015 36 92 71