Infrastructuur

Een Thomas More campus is niet enkel het gebouw waarin je les volgt. Het is een ontmoetingsplek waar je gezellig kan rondhangen, waar je kan samenwerken aan opdrachten of waar je iets kan eten. Een Thomas More campus is een thuis voor elke student, docent of medewerker.

Meer ruimte voor leren, leven en werken

De hogeschool zet volop in op het verbeteren van de infrastructuur op de verschillende campussen. In deze veranderende tijden is het meer dan ooit belangrijk om de gebouwen en IT voorzieningen voortdurend aan te passen aan de geldende onderwijs- en werkvormen. Al deze plannen kaderen in een langetermijnvisie met als doel aangenaam leren, leven en werken op de hogeschool te bevorderen. Ontdek onze plannen >>
image.alt

Ontdek het masterplan voor Campus De Vest

De vernieuwbouw van Campus De Vest in Mechelen gaat van start in 2022. Het gebouw wordt een future proof combinatie van nieuwbouw en renovatie, met veel aandacht voor duurzaamheid. Ontdek de unieke eigenschappen van dit masterplan en maak kennis met jouw toekomstige campus in hartje Mechelen. 

Ontdek de nieuwe Campus De Vest >>

 

image.alt

Vernieuwbouw Campus De Vest in de startblokken

De volledige vernieuwbouw van Campus De Vest aan de Zandpoortvest in Mechelen krijgt stilaan concrete vorm. De omgevingsvergunning is aangevraagd, de aanbestedingsprocedure is gepland vanaf mei en de werken starten in de lesvrije week van februari 2022. 

Ontdek de nieuwe campus in Mechelen >>

image.alt

Meer dan 900 zonnepanelen op Campus Turnhout

Thomas More werkt aan vergroening campussen. Op de daken van de gebouwen van Campus Turnhout werden maar liefst 910 grote zonnepanelen geïnstalleerd, goed voor een oppervlakte van 2.500 m². Het is een van de eerste realisaties in het masterplan voor Geel, met veel aandacht voor energiezuinigheid. 

Bekijk de zonnepanelen van Campus Turnhout >>

Masterplan voor Campus De Vest

Meer ruimte voor leren, leven en werken
Masterplan Campus De Vest >>
Thomas More, campus De Vest, Mechelen