ICE Honours

Wil jij uitblinken? Geef je studie dan een boost met ICE Honours, een programma voor gedreven studenten die meer willen, kunnen en dúrven. Kies voor een extra engagement naast je studies en verleg je grenzen. Werk samen met studenten van andere opleidingen aan pittige, real-life uitdagingen. Creëer impact op je omgeving en ontwikkel je tot een zelfbewuste professional met een streepje voor op de arbeidsmarkt.

Ontdek ICE honours

Waarom ICE honours?

Met ICE Honours behoor je tot een community van gemotiveerde studenten, docenten en professionals. Je ontmoet mensen met een andere kijk, maar even gedreven als jij. Jullie werken samen aan duurzame en innovatieve oplossingen voor complexe, maar real-life uitdagingen. 

Lees meer

5 pijlers

Alles wat je doet wordt gedragen door vijf pijlers. Zij zijn het fundament van het ICE Honours programma, van jouw extra activiteiten, van jouw persoonlijke en professionele groei. 

Lees meer

Challenges

Tijdens je Honours traject draait alles rond de uitdagingen die je aangaat. Je doet meer dan de andere studenten uit je opleiding. Hoe je dit 'meer' invult, dat kies je zelf.

Lees meer

Het concrete programma

ICE Honours gelooft in intrinsieke motivatie en zet jou dus aan het roer van je leerreis. We geven je veel (keuze)vrijheid en autonomie, maar binnen een heldere leeromgeving met duidelijke afspraken en doelen. Hoe verloopt dit concreet?

Lees meer

Do we match?

Wij kijken vooral naar je motivatie en minder naar je studieresultaten.  De allerbeste in je vakgebied zijn, is minder relevant voor ons. Met jouw enthousiasme, engagement, gedrevenheid en zin om samen te werken en impact te hebben, geraak je heel ver.

Lees meer

Infosessies ICE honours

Ben je geïnteresseerd? In de loop van volgend academiejaar organiseren we verschillende infosessies waar we je onze concrete plannen toelichten. Hier kan je met al je vragen terecht. 

Lees meer

ICE Honours challenges

Enkele voorbeelden van uitdagingen en projecten waar je volgend jaar als honours-student bij Thomas More voor kan kiezen
image.alt

Moonshot Ethiopia (volzet)

Samen met studenten van de ambitieuze Mekelle universiteit uit het noorden van Ethiopië werk je een jaar lang samen aan complexe maatschappelijke uitdagingen die jullie delen. Online en fysiek. Je trekt naar Ethiopië.

Take me to the moon
image.alt

Enactus

Samen met studenten en met professionals als coach zet je in één jaar een NGO of start-up op. Jouw doel? Positieve impact creëren in je omgeving, met de Sustainable Development Goals (SDG’s) als kader.

Ennnnn.... Actus!
image.alt

Stefanus

Het bisdom Antwerpen en haar parochies bezitten heel wat panden waarvan de bestemming herdacht moet worden: kerken, scholen, parochiecentra ... Wil je met ons nadenken hoe dit patrimonium ingezet kan worden? Economisch rendabel, maar met een duidelijke return voor de samenleving?

Stefanus to that!

Meer weten?

In mei vinden verschillende infosessies plaats
Schrijf je in
thomas more