ICE Start-up

Get the real shit done! De stap zetten naar ondernemerschap is groots. Voor de durvers, voor de doeners, voor de dromers. You're not alone in this! ICE Cube ondersteunt, we bieden een schouder, we bouwen een tribe, we bieden contacten aan. Kom op de koffie, we kijken er naar uit je te ontmoeten.

Zit jij met een idee? Overweeg je om de sprong te maken? Wist je dat je bij Thomas More kunt studeren én ondernemen?

Kom eens langs bij ICE Cube. We helpen je graag verder met al je praktische vragen rond ondernemerschap. We denken graag mee na over jouw idee, stellen kritische vragen en ondersteunen je. We brengen je in contact met het juiste netwerk, met organisaties die je verder kunnen helpen of met mede student-ondernemers.

Met het statuut student-ondernemer willen wij het jou echt zo makkelijk mogelijk maken. Je onderneemt en studeert op jouw tempo en gaan samen op zoek naar jouw ideale combo. Hier vind je meer informatie over het statuut van de hogeschool en hoe je het kan aanvragen.

Ook de overheid biedt studenten die ondernemen een speciaal statuut aan: het statuut student-zelfstandige. Kortweg zijn de voordelen dat je minder belastingen betaalt en dat je kindergeld behouden blijft. Een ideaal extraatje voor je ouders dus om hen te overtuigen dat jouw plan niet kan mislukken! Hier vind je meer informatie.

Elke idee, elke ondernemersplan is uniek. We bieden geen kant en klare oplossing na maar gaan met elke student in gesprek. We bekijken samen waar jouw noden liggen.

Kan je niet wachten? Check de website van Startup2440. Daar vind je alvast heel wat antwoorden op veel gestelde vragen.

Kom op de koffie.

Wij kijken er naar uit je te ontmoeten.

 

Onze studenten vertellen

student-ondernemers Merel en Kaily

Gold butter

 

Kristien Denteneer
T +32 472 99 49 66