ICE Events

Laat je inspireren. Kom luisteren naar verhalen. Let the magic in! We organiseren een waaier van events die je zullen triggeren om meer te weten te komen over ondernemerschap, creativiteit en innovatie.

SOONsoon

SOON is een innovatief hop-on hop-off festival op dinsdag 4 mei 2021 in Geel. Kom luisteren naar boeiende keynotes of ervaar state of the art nieuwigheden in workshops. Check de nieuwste innovaties, ontmoet onze lokale helden en netwerk met andere vernieuwers. Word geïnspireerd en inspireer anderen. Alle info op www.soonfestival.be 

 

Nacht van de Ondernemende Studentnvdos

Zet de nacht van 26 november alvast in je agenda want dan werken studenten van alle Kempische opleidingen een nachtje multidisciplinair samen aan een uitdaging van een onderneming of organisatie uit de buurt. Onder andere Schoenen Torfs, Van Roey IT & AZ Turnhout durfden onze studenten al uitdagen... CU in november 2020? En wie weet steken we dit jaar enkele oceanen over om de uitdaging aan te gaan met andere continenten...

 

Meet the Experts

Laat je inspireren door professionals uit het werkveld uit verschillende vakdomeinen. In elke campus van de Kempen willen we de studenten en docenten, die ergens wel zin hebben om zelf te ondernemen te triggeren om stappen te zetten, misschien zelfs kleine stapjes tegelijk!

Show us your talent

Ben je creatief, een innovator, een persoon met een passie en je wilt dit delen met studenten en docenten, aarzel dan niet om ICE CUBE te benaderen en wij zorgen dat je ergens een podium of ruimte krijgt om je even in de kijker te zetten. Misschien inspireer je ook andere om hetzelfde te doen en wie weet krijgt je idee of project wel een boost!

 

Marc Clerkx
Contactpersoon campussen Geel, Lier, Turnhout, Vorselaar
T + 32 (0)496 24 39 08