Hoe verloopt het academiejaar op jouw campus? Waar en hoe krijg je les?

Thomas More startte het academiejaar in code geel met een uitgekiende combinatie van online en 'on campus'. Deze opstartfase was cruciaal want zo konden docenten en studenten elkaar live ontmoeten. Helaas, moeten we vanaf vrijdag 30 oktober op alle campussen en lesplaatsen van Thomas More onze organisatie aanpassen volgens code 'lockdown'. Hoe lang deze situatie aanhoudt, is niet zeker. In het beste geval keren we vanaf 1 december terug naar code 'rood' waarbij praktijklessen terug op de campus kunnen doorgaan.

 

Om deze video te zien dien je advertentie-cookies te accepteren.


In welke corona-kleurcode zit Thomas More?

De laatste updates over de corona-code vind je hier

Ik ben student of medewerker, waar vind ik de laatste updates over de COVID-19 maatregelen?

Studenten vinden alles overzichtelijk op het studentenportaal.
Medewerkers vinden alle updates en info op het intranet

Tot wanneer kan ik me inschrijven?

Inschrijven voor een volledige opleiding kon nog tot 30 september 2020! Je kan ook nog later inschrijven, maar dan is het niet meer gegarandeerd dat je alle opleidingsonderdelen nog kan opnemen.

Wat is de verhouding tussen online en on campus?

Dat hangt van je opleiding af en van de opleidingsfase. En natuurlijk ook van de code waarin we opereren, tijdens 'code lockdown' vanaf 30 oktober is er geen onderwijs op de campus.

Waar kan ik terecht met al mijn andere vragen?

Voor alles wat met je studentenleven te maken heeft, en niet direct met je opleiding, kan je terecht voor onze Stuvo-medewerkers. Vragen over betalen, een fiets huren, sport en cultuur, hulp bij het studeren of persoonlijke problemen … Stuvo is vanaf september ook vaak beschikbaar op de campus. Maak een afspraak via thomasmore.be/maakeenafspraak.

Nog geen idee wat je wil studeren?

Misschien kunnen we je op weg zetten? Check onze hulp bij studiekeuze.