Gezocht: leerkracht!

Kriebelt het om de overstap te maken naar het onderwijs? Wil jij je praktijkervaring, kennis en inzichten doorgeven aan volgende generaties? Dan is leerkracht worden iets voor jou!
Wij hebben jou nodig! De vraag naar leerkrachten is groot, werkzekerheid gegarandeerd! Zeker als je kiest voor een zogenaamd ‘knelpuntvak’ als elektriciteit, mechanica, Frans, Nederlands, wiskunde, wetenschappen…

Heb je een diploma secundair onderwijs? Heb je bovendien 3 jaren nuttige werkervaring in een praktijk- of technisch vak? Ben je elektricien, loodgieter, kapper, schrijnwerker, kok, … en wil jij je vakkennis doorgeven? Dan kies je voor een deeltijdse of voltijdse opleiding praktijkleraar secundair onderwijs. Je behaalt een graduaatsdiploma waarmee je kan lesgeven in je eigen vakgebied

Meer weten? Klik hier of e-mail naar miet.verellen@thomasmore.be

Heb je een bachelor of een master? Wil je les geven in vakken die aansluiten bij je vooropleiding (eerder behaalde diploma)?  Dan kies je voor de Verkorte Educatieve Bachelor (Campus Geel).

  • Je kiest voor de snelle aanpak met een voltijdstraject van 1 jaar via werkplekleren – uniek in Vlaanderen!
  • Je combineert je studie met je huidige werk in een deeltijds traject.
  • Je bent reeds aan de slag als leraar maar je beschikt nog niet over de juiste onderwijsbevoegdheid? Dan kies je voor het traject leraar in opleiding (LIO) om tijdens je werk je diploma te behalen.

Meer weten? Klik hier of e-mail naar miet.verellen@thomasmore.be

Heb je een bachelor of een master? Wil je les geven in vakken die niet aansluiten bij je vooropleiding? Dan kies je voor de Educatieve Bachelor voor secundair onderwijs in een verkort traject  (Campus Vorselaar).

  • Je wordt leraar in twee onderwijsvakken op minimum 1,5 jaar tijd.
  • Werkzoekend? Kies je voor een knelpuntvak? Dan kan je instappen in het VDAB-traject!

Meer weten? Klik hier of e-mail naar an.conings@thomasmore.be

Heb je een bachelor of master én onderwijsbevoegdheid? Wil je die onderwijsbevoegdheid uitbreiden met één of twee vakken? Dan kies je voor de Educatieve Bachelor voor secundair onderwijs in een verkort traject (Campus Vorselaar).

  • Je wordt leraar op één jaar als je kiest voor één vak.
  • Voor de vakken Frans, Nederlands, rooms-katholieke godsdienst en wiskunde kan je kiezen voor verschillende trajecten: LIO (leraar in opleiding), werkplekleren, afstandsonderwijs. Deze trajecten maken het mogelijk om te blijven werken en studeren tegelijkertijd.
  • Werkzoekend? Kies je voor een knelpuntvak? Dan kan je instappen in het VDAB-traject!

Meer weten? Klik hier of e-mail naar an.conings@thomasmore.be 

In beeld