Fotobooth

Laatste 100 dagen * Eindejaarsbal * Proclamatie * … 

Je laatste jaar middelbaar beleef je normaal gezien maar één keer! De laatste 100 dagen, het eindejaarsbal en de proclamatie: het zijn allemaal once in a life time experiences. 
Wij dragen daar graag ons steentje toe bij. Boek nu onze fotobooth om je feest net dat tikje extra te geven met een set onvergetelijke partyfoto’s.

Actief in een jeugdbeweging of vereniging? 

Studenten die in hun vrije tijd het beste van zichzelf geven voor een jeugdbeweging, een jeugdhuis of een andere vereniging, zijn studenten naar ons hart. Voor hen willen we graag iets extra doen. 

Wil je onze fotobooth graag huren voor een van jullie activiteiten? Vul dan zeker het aanvraagformulier in.

Hoe werkt het?

Thomas More heeft een eigen fotobooth, die je gratis en voor niets kan reserveren via dit formulier. Vul je gegevens in & plaats je reservatie (bij voorkeur 1 maand voor je event). Zorg dat de aanvraag volledig is en dat je een meerderjarige als verantwoordelijke opgeeft (ouder, docent, directeur). 

Wij overlopen alle reservaties wekelijks en bezorgen je dan zo snel mogelijk een bevestiging (of in geval van dubbele boeking een berichtje zodat je tijdig een andere oplossing kan zoeken).

Indien we jou bevestigen dat de fotobooth naar jouw event komt, laten we je weten waar en wanneer je hem mag komen ophalen. Bij de afhaling betaal je een waarborg die je terug krijgt indien de fotobooth heelhuids wordt teruggebracht.

Op de middag/avond zelf…

  • Stel je de fotobooth zelf op aan de hand van een duidelijke handleiding die we je bezorgen. Zorg zeker voor een goede locatie binnen (stevige ondergrond, aansluiting elektriciteit, internetverbinding,…). Wij geven je zeker ook nog een aantal concrete tips & tricks mee bij de bevestiging van je reservatie.
  • Kan je hem best gebruiken bij het toekomen van de gasten of tijdens een pauzemoment (bijv. vlak na de formele proclamatie, bij de start van een receptie).
  • Komen alle foto’s meteen online, in je eigen Facebook album op onze pagina.


Wil je onze fotobooth reserveren? Vul dan hier je gegevens in.