Samen sterker: Energietechnologie en Elektromechanica – Klimatisering

De Energy Academy is het gloednieuwe concept voor iedereen die meer wil weten van energie. Wil jij de expert worden in innovatieve technieken of ben jij de game-changer die volop de kaart van duurzame oplossingen trekt? De Energy Academy biedt je een unieke opleiding met 3 sterke keuzetrajecten. Krijg je het warm van thermische energie? Springt je vonk al over voor elektrische energie of kies je ervoor om de specialist in duurzaamheid en klimaat te worden? Doorheen je opleiding zal jij expert worden in je vakgebied maar leer je ook de broodnodige 21st century skills zodat je klaar bent om het te maken in je professionele carrière. Samen met de experts uit ons netwerk bouw je aan een duurzame  energieke toekomst.  
Wil je deel uitmaken van de beste energie-opleiding van het land?  Welcome@EnergyAcademy  
 
Energy Academy is de samenwerking tussen Energietechnologie en afstudeerrichting Elektromechanica – Klimatisering in Campus Geel. Je volgt een breed basisjaar dat focust op innovatie, duurzaamheid, talentontwikkeling en natuurlijk een brede elektrische en thermische kennisbasis. Na dit basisjaar kan je kiezen voor het keuzetraject dat het best bij jou past. Je wordt helemaal klaargestoomd voor de toekomst! 

Nieuwe maatschappelijke uitdagingen 

Een innovatieve aanpak

De zoektocht naar duurzame energievoorzieningen met een hoge efficiëntie is nog nooit zo levendig geweest. Technologie en digitalisering spelen een belangrijke rol in deze multidisciplinaire energiesector. Klaar voor de toekomst? Leer mee out of the box denken! 

Meer duurzaamheid en oog op klimaat 

Klimaatverandering is een feit. Dringend tijd voor een CO2-neutrale omgeving! Zin om de volgende energie-expert of klimaatcoach te worden? Met dit diploma op zak zal je hands-on maatregelen, toepassingen en acties kunnen uitwerken!   

Jouw schoolloopbaan in vogelvlucht 

In de eerste fase dompelen we je onder in een kennisbasis van thermische en elektrische energie. We bieden een kritische blik op de klimaatuitdagingen
 
Vanaf de tweede fase kan je kiezen uit de drie keuzetrajecten: 

In elk keuzetraject kan je excelleren in het profiel dat aansluit bij jouw persoonlijke sterktes. 
De opleiding is sterk studentgericht en de docenten zijn bereikbaar . Door een snelle feedbackcultuur in projecten en nieuwe digitale leertrajecten krijg je het eigenaarschap van hun studieprogramma in eigen handen. 

Peter Alen
T +32 478 36 59 99
Isabelle Poels
T +32 14 74 05 63
Inge Verschueren
T +32 14 80 22 36