Het studiegeld voor bachelor-na-bacheloropleidingen

Academiejaar 2021-2022

  • Interessegebieden People & Health en Education: het studiegeld bestaat uit een vast deel van €247,9 en een variabel deel van €11,9 per studiepunt.
  • Overige: het studiegeld bestaat uit een vast deel van €495,8 en een variabel deel van €23,7 per studiepunt.

Laptops

Een computer is een noodzakelijke ondersteuning voor jouw studie. Je gaat er mee naar de digitale leeromgeving, volgt online lessen, maakt oefeningen ... We raden je dan ook aan om een goede computer te voorzien bij de start van jouw academiejaar. Bovendien heb je bepaalde software nodig. Meer info.

Academic Software

Eens je ingeschreven bent, krijg je toegang tot het softwareportaal van Academic Software. Dit portaal biedt software ondersteuning met als doel jou te ondersteunen bij het installeren en gebruiken van software op je eigen toestel. Academic Software kan geraadpleegd worden bij softwareproblemen gedurende jouw volledige studieduur. Daarnaast biedt Academic Software ook een downloadportaal aan met softwarelicenties. Academic Software biedt naast een basispakket (antivirus, Office, webhosting...) ook een pakket met opleidingsspecifieke software. Alle studenten krijgen toegang tot deze bundel, en betalen hiervoor €20 bij de inschrijving, samen met het vast deel van het studiegeld. Meer info

Boeken en cursussen

Voor de verdeling van boeken en cursussen werkt Thomas More samen met Campinia Media en Acco. Zij geven studenten van Thomas More een fikse korting op de aankoop van boeken. Meer info.