Permanente vorming Toegepaste Psychologie

Navorming

Location: Belgium - Antwerpen - Campus Sanderus

Wil je op de hoogte blijven van de meest recente psychologische tendensen? Wil je als psychologisch of (ortho)pedagogisch geschoolde sterker in je schoenen staan binnen jouw professionele werksetting?

Dan ben je aan onze opleiding Toegepaste Psychologie aan het goede adres!

Onze opleiding biedt jaarlijks een ruim aanbod vormingsactiviteiten aan. Dit met als doel jouw vaardigheden, talenten en kennis verder te doen groeien.

Interesse in een van onze leerrijke postgraduaten? Neem hier eens een kijkje!

We doen er alles aan om de vormingen veilig en corona-proof te laten plaatsvinden, uiteraard. 

Scroll down for more information
Elsje Goris
Elsje Goris
Coördinator
Coördinator Permanente Vorming TP

Praktisch

 • Locatie
 • Inschrijving & annulatie
 • Subsidie
 • Locatie

  Thomas More Antwerpen
  Campus Sanderus

  We bezorgen je de praktische info en de locatie voor aanvang van de vorming per mail. 

 • Inschrijving & annulatie

  Je kan hier online inschrijven. Na betaling ontvang je een bevestigingsmail. De factuur wordt je na inschrijving per mail bezorgd aan het opgegeven mailadres bij inschrijving. Wanneer een organisatie meerdere personen wilt inschrijven, is het noodzakelijk elke deelnemer afzonderlijk te registeren en de betalingsmodaliteiten per persoon af te handelen.

  Je kunt kosteloos annuleren tot 14 dagen voor de start van de vormingsactiviteit. Bij annulering korter dan 14 kalenderdagen voor de start wordt de volledige prijs aangerekend. Jouw inschrijving kan wel overgenomen worden door een collega. Als je een training onderbreekt, of stopzet, of als je een sessie afwezig, bent, is er geen prijsvermindering noch terugbetaling van een deel van het inschrijvingsgeld mogelijk. 

  Bij onvoldoende inschrijvingen of onvoorziene omstandigheden heeft Thomas More het recht een vormingsactiviteit te annuleren of te verplaatsen. In geval van annulatie brengen we je tijdig op de hoogte via het opgegeven mailadres en betalen we het inschrijvingsgeld terug.

  Indien de vorming door ziekte van de sprekers of door overmacht de dag zelf wordt geannuleerd, dan wordt deze vorming verplaatst naar een latere datum. De deelnemer kan ervoor kiezen dat ofwel het inschrijfgeld wordt terugbetaald ofwel hij /zij zich opnieuw kan inschrijven voor de verplaatste studiedag. Vervoersonkosten worden echter niet terugbetaald. 

  Bij deelname aan een vormingsactiviteit, ontvang je een aanwezigheidsattest.

 • Subsidie

  Thomas More aanvaardt betaling via kmo-portefeuille. Als ondernemer of zelfstandig consulent kan je hierop beroep doen. Vanaf 1 april 2016 is de kmo-portefeuille vereenvoudigd. Alle info is terug te vinden op www.kmo-portefeuille.be